Dilemma op Dinsdag

Het is weer tijd voor het aanprijzen van een toffe Facebookpagina: Ditmaal: Dilemma op Dinsdag. Elke dinsdag verschijnt er een hoofdbrekende stelling op de pagina, het is aan jou om te kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor:

Dilemma1 Dilemma2 Dilemma3 Dilemma4 Dilemma5

Ik ga voor de tijdreis, het bespelen van alle muziekinstrumenten, windkracht 7, de brandnetels en de handgeschreven brief. Wat is jouw keuze?

6 Comments on “Dilemma op Dinsdag”

  1. Wat een leuke stellingen! Ik ga zo maar eens gelijk een kijkje nemen. Ik zou kiezen voor: één tijdreis naar het verleden maken, alle talen spreken, windkracht 7 tegen hebben, de brandnetels (of toch de nagels.. ik weet het niet. De brandnetels zijn wel voor elke dag) en de handgeschreven brieven, want met hoogtevrees lijkt de andere optie mij toch zo vreselijk (wel sportief trouwens). :)

  2. heel simpel:
    Ik ga voor de tijdreis, het bespelen van alle muziekinstrumenten, windkracht 7, de nagels, want onder verdoving voel je er niets van en da groeit met gemak weer aan:) en de handgeschreven brief. 94 verdiepingen is toch wel iets TE ver;)

  3. Nou ik zou wel eens een dag kunnen vliegen op eigen kracht, je vleugels kunnen uitslaan zonder dat iemand er iets over te zeggen heeft…..lijkt mij super

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: