Springtime!

Jongens, jongens, wat waren de afgelopen dagen mooi! Zelfs ik als die hard winterliefhebber was blij met de zonnestralen die mijn huiskamer verwarmden. Helaas lieten diezelfde zonnestralen zien dat ik dringend mijn ramen moet zemen, maar dat terzijde.

Nu.nl kopte vorige week al dat zaterdag 8 maart dit jaar met haar 16 graden Celsius warmer was dan ooit. Of in ieder geval sinds 1901. Het vorige landelijke dagrecord van 8 maart stamt alweer uit 1991 en stond op 15,1 graden. Ik heb er in ieder geval gelijk mijn voordeel mee gedaan, want inmiddels zijn de eerste terrasjes bezocht en ijsjes gegeten.

spring1

Op de toekomst
De lente staat voor mij dit jaar niet alleen voor bloeiende bomen, schattige lammetjes in de wei en eendjes in de vijver, maar ook voor het uitzoeken van welke master ik wil gaan volgen en wat ik verder met mijn toekomst wil. En dat soort dingen gaan nu eenmaal een stuk gemakkelijker in de zon op mijn balkon dan in een donkere huiskamer met een bedompte lucht door de verwarming.

spring

Lente klaar
Een opgeruimd hoofd zou beginnen met een opgeruimd huis, dus de laatste dagen ben ik flink bezig geweest met vegen, boenen, stofzuigen en het uitzoeken van mijn spullen. De oud papierbak puilt inmiddels uit, plastic en vuilniszakken liggen klaar bij de voordeur voor een enkel ritje vuilcontainer en mijn aanrecht blinkt als nooit tevoren. Het enige wat nog rest is het uitzoeken van mijn kledingkast. De broeken en warme truien mogen naar achteren, de jurkjes, rokjes, shirtjes en panty’s krijgen vooraan een plekje. Inmiddels is er alweer wat nieuwe kleding aangeschaft, waarbij ik me heb laten inspireren door Your Look for Less. Weg met donkere aardetinten, vrolijke lentekleuren it is. Op naar een prachtige lente!

Wat doe jij om in de lentesfeer te komen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Your Look for Less.

Afbeelding 1 (bron), afbeelding 2 (bron), afbeelding header (bron)

4 Comments on “Springtime!”

  1. Ik probeer zoveel mogelijk buiten te zijn en van de zonnestralen te genieten. Vaak actief (rennen, skaten), maar ook vaak lekker ‘chill’ door met een boekje op balkon te zitten of een theetje/koffietje te drinken in de zon. Ik hartje zon! Word er nog vrolijker van en geniet van de fijne kleurtjes als het gaat om kleding en accessoires en vind het ook leuk om plantjes en bloemen te kopen voor in en rondom mijn huis(je).

  2. Opruimen en de kast uitzoeken staan bij mij ook nog op de planning, maar in eerste instantie heb ik eerst even genoten van de zon. Als de zon weer komt (want nu is het toch echt grauw en grijs), dan ga ik aan de lente schoonmaak beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: