Hoe normaal ben jij?

Tijd voor wat persoonlijkheidsvragen! Op durftedenken.nl kwam ik onderstaande test tegen. hij duurt maar één minuut en is erg leuk in elkaar gezet. Hoe normaal ben jij? Ik spoor blijkbaar niet helemaal.. ;) Je kunt hem hier invullen.

Sartre

28 Comments on “Hoe normaal ben jij?”

 1. Ah leuk! Ik had hem ook ingevuld, bij mij kwam eruit ‘Jij bent een zonderling’. Ik kan me er wel in vinden ;)

   • “Want je bent het ideaal van Ayn Rand! Je bent een echte ondernemer en komt goed voor jezelf op. Je zorgt ervoor dat je krijgt wat je verdient en bent trots op wat je hebt bereikt. Niemand moet zich met jouw zaken bemoeien. Passiviteit vind je vreselijk. In deze tijd is zelfverzekerdheid een zeldzame eigenschap. Normale mensen zitten vol met twijfels. Ze ervaren constant onrust en zijn niet zo onaantastbaar als jij.”

    Nou, zo onaantastbaar ben ik nu ook weer niet! Maar er zit wel een kern van waarheid in :D

 2. Ik ben wonderlijk en ik probeer alles in balans te houden.

  Oh en ik vermijd extremen, perfectie is mijn hoogste doel (ik probeer dat te verminderen, maar het is wel een beetje zo) en ik ben niet beroerd om aan mijn eigen karakter te werken. Wow, normaal kloppen testjes op internet voor geen meter maar hier zit wel iets in!

 3. Wat een leuke test! Ik kwam uit op eigenaardig. De meeste dingen kloppen eigenlijk ongeveer wel. :)

  “Artistieke en culinaire hoogstandjes maken je zeer gelukkig. Je houdt van een goed gesprek en bent niet op je mondje gevallen. Al kun je ook goed luisteren en kom je op voor de underdog.

  In deze tijd is goede smaak zeldzaam. Al houden normale mensen ook van een luxe vakantie, ze zijn niet zo verfijnd als jij.”

 4. Haha leuke tekst! Ik ben een dwaas ;p Dit stond erbij: “Want je bent het ideaal van Epicurus!

  Het zijn de kleine dingen die het doen, weet jij. Je bent zorgeloos en tevreden met wat je hebt. Het leven heeft geen hogere bedoeling en dat is prima zo. Je hebt geen onrealistische verwachtingen.

  In deze tijd is gelukkig zijn zeldzaam. Al proberen normale mensen ook te genieten van het leven, ze zijn niet zo onbevangen als jij.”

 5. Wat een grappig testje. Ik kwam uit op excentriek. Hoewel ik mezelf niet zo zou omschrijven kwam de rest van de tekst wel redelijk overeen met hoe ik ben :)

 6. Volgens mij is het onmogelijk om bij deze test ‘normaal’ uit te komen ;-)
  Ik had overigens ook Aristoteles – dat is de uitleg die bij Lisa staat. Dit is het tekstje:
  “Je bent:
  WONDERLIJK
  Want je bent het ideaal van Aristoteles!
  Je weet goed maat te houden en je vermijdt extremen. Je bent een bemiddelaar. Perfectie is jouw hoogste doel. Je bent niet te beroerd om aan je eigen karakter te werken en probeert zo de wereld een beetje beter te maken.
  In deze tijd is het zeldzaam om in balans te zijn. Al vinden normale mensen zelfontwikkeling ook extreem belangrijk, ze zijn niet zo perfect als jij.”

 7. Ik ben ‘KNETTERGEK’
  Want je bent het ideaal van Hume!
  Jij bent niet bang voor emoties. Je bent hartstochtelijk en zintuiglijk. Je hebt vertrouwen in de mensheid. Als dingen anders lopen dan verwacht, kun je goed incasseren.
  In deze tijd is vertrouwen in anderen een zeldzame eigenschap. Al vinden normale mensen het ook belangrijk om op hun gevoel af te gaan, ze zijn niet zo intuïtief als jij.

  Haha, leuk zeg! Soms wel moeilijk om en keuze te maken vond ik.

 8. Wat een leuk testje. Ik kreeg excentriek uit. Ik moest wel lachen om deze zin in de beschrijving: ‘Al reflecteren normale mensen ook veelvuldig op hun ontwikkeling, ze zijn niet zo’n mooi kunstwerk als jij.’ Mooi kunstwerk :’)

 9. Leuke test!

  Want je bent het ideaal van Seneca!

  Je neemt de dingen zoals ze komen en laat je niet meeslepen door de waan van de dag. Wat gebeurt, gebeurt. Je bent stabiel en hebt een weinig turbulent, emotioneel leven.

  In deze tijd is stabiliteit een zeldzame eigenschap. Normale mensen streven altijd naar meer. Ze willen alles uit het leven halen en zijn nooit zo tevreden als jij.

 10. Grappig, ik ben excentriek bevonden. Weet niet of ik mezelf zo kan noemen, maar de omschrijving klopt dan wel weer vrij aardig…

  “Je zorgt goed voor jezelf. Regelmatig bezin je je op waar je mee bezig bent. Je hebt dan ook veel zelfkennis. Je houdt van verandering en vernieuwing. Van autoriteiten word je opstandig.”

 11. Ik ben Vreemdsoortig, haha. Kan me wel vinden in de uitleg:
  Want je bent het ideaal van Kant!

  Je weegt altijd zorgvuldig de consequenties van je keuzes tegen elkaar af. Je bent punctueel en hebt een zuiver geweten. Je laat je geen oor aannaaien en denkt altijd zelf na.

  In deze tijd is het zeldzaam om principieel te zijn. Al wegen normale mensen hun keuzes ook zorgvuldig tegen elkaar af, ze zijn niet zo standvastig als jij.

  Ik vind het altijd leuk om via dit soort testjes mezelf nog wat beter te leren kennen.

 12. Pingback: Durf te denken | Fashion Cranberry

 13. Hahaha leuk! Ik ben dwaas volgens de test, wat ik dan zelf weer niet vind haha.

  ‘Want je bent het ideaal van Epicurus!

  Het zijn de kleine dingen die het doen, weet jij. Je bent zorgeloos en tevreden met wat je hebt. Het leven heeft geen hogere bedoeling en dat is prima zo. Je hebt geen onrealistische verwachtingen.

  In deze tijd is gelukkig zijn zeldzaam. Al proberen normale mensen ook te genieten van het leven, ze zijn niet zo onbevangen als jij.’

  ja, of niet.
  Wel grappig om te doen!

 14. Pingback: Ik ben knettergek | Anouk Klein

 15. Pingback: Populairste blogs van 2014! | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: