Music Wednesday: Brian Crain

Sinds langs tijd weer eens een Music Wednesday. Vandaag een componist die eigenlijk professioneel basketbalspeler wilde worden.

Pianomuziek heeft iets magisch. Ik kan wat kleine riedeltjes spelen, maar het lijkt me heerlijk om op een pianokruk te kunnen zitten en de sterren van de hemel te spelen. Brian Crain is iemand die dat kan. Met eigenlijk vrij simpele melodieën maakt hij prachtige liedjes. Tjah, net als met alles moet je ervan houden, maar ik vind het heerlijk om af en toe even een nummer te luisteren voordat ik m’n bed induik, ik word er rustig van. Met je ogen dicht achterover leunen in een stoel en luisteren maar! :)

 

 

Meer filmpjes vind je op zijn Youtube kanaal.

Kende jij zijn liedjes? En houd je van pianomuziek?

4 Comments on “Music Wednesday: Brian Crain”

  1. In de erfenis van mijn moeder staat dat de vleugel van mijn vader naar mij gaat. Het is weliswaar een krakkemikkige steinway en ik heb helemaal geen plaats voor het kreng maar ik hoop toch dat ik haar ergens stallen kan want ik popel om zelf ook weer te spelen en mijn moeder is al bijna 100.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: