Werk, Starbucks & stappen

Een rustige week, als stilte voor de storm voor de twee drukke weken die komen gaan. Ik was voornamelijk aan het werk. Donderdagavond at ik met de SecJure-redactie bij Eataly en doken we een live bar in. Zaterdagavond ging ik met Emte collega’s op pad. We bezochten 3 Days to Kill in de Euroscoop en gingen de stad in. Ik reed daarna weer mee terug naar Drunen, want de volgende dag kwamen pap en mam terug van de vakantie in Italië (daarover morgen meer) die mijn broertje en ik hen cadeau hadden gedaan voor hun 25-jarig huwelijk. Om de tijd bij het vliegveld te doden bezochten m’n broertje en ik de Starbucks, maar helaas bevatte mijn frappuccino zoveel ijs dat ik de helft weg moest gooien. Nee, Starbucks is na een al eerder tegenvallende koffie niks voor mij.

Emte.jpg

 

Starbucks

 

Hoe was jouw week?

8 Comments on “Werk, Starbucks & stappen”

  1. Leuke party-foto!
    Mijn week was best wel saai. Had mijn scriptie moeten schrijven: niet gedaan. Had moeten opruimen: niet gedaan. Wel gedaan: in de zon gezeten en vriendlief gezien :P. Oh en m’n moeders verjaardag gevierd ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: