Nominatie: ‘Very Inspiring Blogger Award’

Weer een nieuwe award in blogland, ik kan het soms bijna niet bijhouden. Toch blijven ze leuk, fijn om elkaar af en toe wat veren in de kont te kunnen stoppen. Na al die jaren bloggen ervaar ik de blogwereld nog altijd als een fijne omgeving met lieve mensen.

De nominatie voor de nieuwe ‘Very Inspiring Blogger Award’ kreeg ik van Zoë-Amber. De naam zegt al genoeg: je geeft de award aan iemand die je op de een of andere manier inspirerend vindt. Een mooi compliment dus, dank!

Nu door met het officiële gedeelte: de regels *pompompompom*

1. Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en linkt ook even terug naar diegene.
2. Kopieer de regel en Show off that award!
3. Deel 7 dingen of leuke feitjes over jezelf.
4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen, en deel je blogpost met ze.
5. Laat de award duidelijk op je website zien en volg degenen die je genomineerd hebt op Bloglovin’.

De feiten
1. Ik zet al mijn dieet- en gezond eten principes opzij voor bitterballen en monchou taart.
2. Ik functioneer slecht bij warm weer, daar word ik slaperig en lui van. Misschien ben ik daarom – met name in de zomer – een ochtendmens.
3. Ik ben een lichtelijke control freak, maar vind het aan de andere kant ook bloed irritant als een ander nooit eens het initiatief neemt.
4. Ik geloof heilig in karma.
5. Een van mijn doelen voor de komende jaren: alle Europese hoofdsteden bezoeken.
6. Ik check standaard vijf keer of m’n stijltang uitstaat voordat ik de deur uitloop. Ik zou het mezelf nooit vergeven als ik bij thuiskomst een geroosterde kat Chuck aantref.
7. Ik houd van sociale activiteiten en ga graag op pad met vrienden, maar heb al redelijk snel ‘me time’ nodig. Zo pak ik tijdens vriendinnenweekenden altijd een slaapkamer voor mij alleen.

De nominaties
Stiekem kunnen die bovenstaande feitjes je weinig interesseren, je wilt gewoon weten of je genomineerd bent! Geef maar toe ;) Helaas waren zelfs 15 plaatsen niet genoeg om al mijn favo blogs te kunnen nomineren, dus sta je er niet tussen, wees dan niet getreurd, ik lees je blog graag!

01. A Cup of Life
02. Bohemian Dreams
03. Lenneke
04. Rosalinde
05. Des
06. Food, Love & Happiness
07. Your Ambassadrice
08. Anouk Liebers
09. Birds & Beez
10. Ik ben Iris niet
11. Dwaalsterren
12. Merely Merel
13. No Tabula Rasa
14. Mango & Monaco
15. Cinefille

Kende jij de award al? En volg je de bovenstaande blogs ook?

17 Comments on “Nominatie: ‘Very Inspiring Blogger Award’”

 1. Waaaaauw, wat leuk dat ik er tussen sta! Wat een eer, thanks Sylvia!!

  Oh en trouwens, dat me-time herken ik heel erg! Ik ben altijd óntzettend enthousiast en vrolijk, maar dat kost ook energie. Dan heb ik echt weer even tijd alleen nodig om mijzelf weer op te laden. :) Maar ik zou het wel lastig vinden als ik met vriendinnen een weekend op stap ben, om dan het lef te hebben als enige een slaapkamer alleen te pakken. Heel knap dat jij dit dus wel doet! ;-)

 2. Wat lief, dankjewel! Altijd leuk om te horen als anderen je inspirerend vinden =) Heel herkenbaar jouw feiten hoor! dat checken van die stijltang bijvoorbeeld, ik heb ook van die obsessieve trekjes (helaas). En die me-time ook zeker! Doe het liefst elk vrij moment iets gezelligs, maar tegelijkertijd heb ik ook altijd wel het liefst een hele dag in het weekend waarop ik niemand hoef te zien;)

 3. Wat ontzettend lief dat je me hebt genomineerd zeg!! <3 Dankje dankjewel!! :D Ik zou ook wel alle Europese hoofdsteden willen bezoeken, dat lijkt me zo ontzettend gaaf! :D Ik heb er nog wel heel wat te gaan dan haha

 4. Woh, dat ik ooit nog eens in een lijstje zou staan met blogs die ik zelf ook heel graag lees.. Echt heel lief! Bedankt!

  En oh, in de zomer, met warm weer, functioneer ik ook zo ontzettend slecht! Ik ben nu bezig met mijn tentamens, en oh.. ik krijg écht niks gedaan.

 5. Herkenbaar hoor, die me-time. Ik heb het ook echt af en toe nodig. Slim dat je een kamer apart neemt, ik zal dat voor het vervolg ook in m’n achterhoofd houden. Handige oplossing. Ik ben door iemand anders genomineerd voor deze tag, dus ik zal ook snel een lijstje maken. Met die 15 nominaties zijn we alle blogs al snel door ;-)

 6. Wat leuk dat je me hier voor hebt genomineerd! Dank je wel! :)
  en oh ja.. de stijltang.. ook panisch ben ik ervoor dat ik hem aan laat staan! 10 keer controleren terwijl ik hem nog nooit ben vergeten uit te zetten ;)

 7. Hahaha ik ben ook een super control freak maar als iemand geen initiatief toont word ik gek. Grappig! En niet alle blogs kende ik nog, dus even een kijkje nemen.

 8. Ik ken de award sinds kort ook, heb hem zelf ook gehad :) Leuk, er staan nog blogs tussen je nominaties die ik nog niet ken, dus daar ga ik zeker even kijken!

 9. Suuuuper laat dat ik reageer, excuse me! Blame it on the exams. Maar superlief dat ik er tussen sta! De laatste tijd i.v.m. school minder tijd voor mijn blog maar doe het nog steeds met plezier :)

 10. Pingback: Very Inspiring Bloggers | IKBENIRISNIET

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: