Filmavond, Kringcongres en nieuwe baan!

Hallo prachtige eerste week van april! Als deze week een voorbode is voor de rest van de maand, kijk ik ernaar uit :)

Maandag was een studiedag. Dat ik nu een paar maanden niet studeer, wil niet zeggen dat ik niets aan de studie doe. Ik volg online colleges, zogenaamde ”MOOC’s”, waarbij je van universiteiten wereldwijd cursussen kunt volgen. Maandag stond de eerste week van Forensic Science en Criminal Justice op het programma, erg interessant! ’s Avonds had ik een gezellig filmavondje met vriendin L.

Learn

Dinsdag kreeg ik tijdens het werk bij Univers te horen dat ik een nieuwe baan heb! Ik ben aangenomen bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten in Etten-Leur als medewerker Communicatie, PR & Marketing voor twaalf uur in de week. Nooit gedacht dat ik bij de zoektocht naar een nieuwe baan (1 juli loopt mijn contract af bij Univers) al meteen iets nieuws zou vinden.

Baan

Woensdag had ik de eerste vergadering van de Almanakcommissie van fracties SAM en Front. We maken een boek met een overzicht van alle studie-, studenten- en sport-, cultuurverenigingen, nog een flink karwei. ’s Middags ging ik met vriendin I. de stad in voor nieuwe kleding en aten we ’s avonds in het zonnetje op het terras bij de Pannenkoekenbakker.

Donderdag moest ik in alle vroegte op het centraal station staan voor het Kringcongres in Deventer, een dag met lezingen en workshop voor de redacties van Nederlandse universiteits- en HBO bladen. ’s Avonds kwam ik pas laat weer thuis en kon ik gelijk mijn bed in.

Vrijdag was al mijn eerste dag bij Asselbergs & Klinkhamer. Ik schudde tientallen handen en probeerde zoveel mogelijk namen te onthouden, maar daar moet ik nog even op oefenen ;) Ik kreeg de eerste taken en tekende mijn contract. Al met al een prima werkdag.

Zaterdag werkte ik van 5.00 tot 12.00 uur bij de bakkerij, om na een paar boterhammen met pap en een tante naar Den Haag te rijden, waar een oom van me in een revalidatiekliniek ligt vanwege een gebroken heup. Daarna zette pap me af in Tilburg, maar niet voordat we heerlijk bij de Griek hadden gegeten en ik mijn eerste Irish coffee dronk. Helaas was het al op voordat ik ‘foto’ kon zeggen. Wie af en toe trouwens niet van foto’s houdt, is Chuck ;P

Chuck2

Zondag was het puinruimen. Mijn kledingkast is eindelijk weer netjes, wat een verademing. De kastdeuren opendoen en een lading kleding over je heen krijgen begon op een gegeven moment toch wat te vervelen ;)

Hoe was jouw week?

9 Comments on “Filmavond, Kringcongres en nieuwe baan!”

 1. lekker veelzijdige week heb je gehad, gefeliciteerd met je nieuwe baan! Lekker gevoel is dat vast :-) Op naar een nieuwe mooie week. Bij mij lijken de weken momenteel een beetje op elkaar – belachelijk druk op werk. En deze week komt mijn moeder een lang weekend naar Berlijn, niet verkeerd!

 2. Mijn week was weer voorbij gevlogen: druk op het werk en druk in het weekend, maar wel erg leuk allemaal :)
  Jij ook een fijne week gehad zo te horen!

 3. Wat een fijne drukke week zeg :)
  Hier lopen werk, mijn tweede en derde opdrachtgevers en Berlijn-voorbereidingen als een tornado door elkaar heen. En dan daarnaast nog zoveel mogelijk mensen zien voordat we weggaan, chaos! Maar gelukkig wel een heerlijke chaos :)

 4. Ik heb stage gelopen bij ‘Win en toen naar het kringcongres geweest. Vond ik erg interessant toen.
  Verder: van harte met de nieuwe baan!! :D

  En die online college’s klinken erg interessant. Kan je daar wat meer over vertellen? Mag iedereen zoiets volgen of alleen aangesloten bij een studie/school?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: