Eerste vlucht

Afgelopen zomer vloog ik voor het eerst, naar Londen. Dat was natuurlijk een afstand van niets, maar toch, voor m’n vuurdoop was dat prima. Gisteren kwam ik het onderstaande filmpje tegen van twee dames op leeftijd die voor het eerst vliegen, An (72) en Ria (78). Een prachtig filmpje, aan het eind had ik een big smile op m’n gezicht! Worth watching dus!

 

Vlieg jij graag?

7 Comments on “Eerste vlucht”

  1. Ik wou -in een ver verleden- piloot worden. Maw ik vlieg heel graag. Niet enkel in een “gewoon” vliegtuig, ook in een luchtballon en een zweefvliegtuigje. Dat gevoel van vrijheid!

  2. Aah die koppies, lieve dames. Wat een fijn filmpje. Zo enthousiast! Had ik dat maar als ik ga vliegen haha. Ik ben meer van de… Ogen dicht en niet zeuren anders kom je nergens – slag.

  3. Lief filmpje, ontroerend soms, en hilarisch, hardop gelachen bij de strandscene. Of ik zelf graag vlieg? Ja hoor. Maar het gezeur ervoor en erna gaat me steeds meer tegenstaan.

  4. Ik vind vliegen nog altijd iets wonderlijks. Ik zit het liefst bij het raam om bij helder weer de wereld onder mij te kunnen zien. Vliegen is leuk al vond ik de 12 uur durende reis naar Mexico toch iets minder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: