Jersey Boys, Titanic expositie & tapas

Sinds ik geen colleges meer volgt, gaat de tijd nog sneller dan gewoonlijk. Week 15 alweer, jemig.

Maandag werkte ik bij het advocatenkantoor en daarna kon ik bijna gelijk door naar het nieuwe onderkomen van vriendin I., waar we met vier man (lees: vrouw) bij elkaar kwamen voor een diner, een bordspel en het kijken van Suits.

Dinsdag had ik een dagje vrij van Univers en had ik in plaats daarvan een vergadering van de almanakcommissie en een schrijfdagje. Heerlijk. De koffie mocht daarbij niet ontbreken. ’s Avonds bakte ik een pannenkoek en kon ik niet kiezen wat ik erop wilde. Dan maar gewoon alles ;)

Woensdag moest ik voor Chuck naar de dierenarts, hij blijft blaasproblemen houden, erg zielig. Inmiddels lijkt hij gelukkig weer de oude. Verder moest ik naar de campus voor wat verschillende klusjes en ging ik daarna de stad in waar ik onder andere een chocolade paashaas kocht. Slecht hè?

Donderdag werkte ik bij Univers en stapte ’s avonds in de trein naar Utrecht voor een avondje Jersey Boys met I. en L. Bij een theatershop kocht ik een toffe badeend en liet die na de voorstelling signeren door hoofdrolspeler Tim Driesen. Ik voelde me net een groupie, eigenlijk niks voor mij.

Vrijdag zat ik ’s avonds bij m’n ouders op de bank en gooide mam een kleurtje in m’n haar (chocoladebruin, voor de nieuwsgierige onder jullie), dat was hard nodig.

Zaterdag stond I. om 08.30 uur voor de deur voor een dagje Amsterdam. Hier hadden we van 11.00 tot 13.00 uur een workshop portretfotografie (conclusie: interessant en leerzaam, maar architectuur fotograferen is toch meer mijn ‘ding’), lunchten we bij La Place en bezochten de Titanic expositie aan de andere kant van de stad.

Op de terugweg spotten we een toffe oldtimer. Mocht ik ooit trouwen, dan wil ik in zo’n vierwieler naar de trouwlocatie gereden worden, prachtig!

Oldtimer

Zondag at ik met L. en I. tapas, waarna we in de Euroscoop The Book Thief bezochten, een erg mooie film. Ook de tapas was erg gezellig. ‘Is de drank alweer op dames?’ grapte de ober toen hij voor de zoveelste keer aan ons tafeltje verscheen. Whoeps ;) De food foto volgde toen we het meeste al achter de kiezen hadden. Better luck next time.

Tapas

Hoe was jouw week?

11 Comments on “Jersey Boys, Titanic expositie & tapas”

  1. Leuk weekje! Dat van die food foto :-) beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, bij mij is het ook vaak weg voordat ik mijn camera er bij pak.

  2. OMG! Ik ben zo jaloers! Ik wil al jaaaaren eens naar een Titanic-expositie.. Het museum in Belfast staat op m’n lijstje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: