Leuke persoonlijkheidstest II

Twee maanden geleden postte ik een blogje over een leuke persoonlijkheidstest, de Humanmetrics Jung Typology Test. Hier kwam uit dat ik een INFJ type ben, ofwel ‘Introverted, iNtuitive, Feeling, Judging’. Nu heeft Disney met elk type een bekend Disney personage gematcht, in mijn geval Pocahontas:

‘Recognizing that there are just as many different types of people as colors of the wind, you want to know what makes people tick and what motivates them. Observant and good-natured, you pay attention to others’ needs and let your counsil flow from your commitment to your firm values.’

Klopt als een bus. Jouw match kun je hier terugvinden. Daarvoor moet je wel eerst Jung’s test maken.

Pocahontas


Welk Disney personage ben jij?

Afbeelding: bron

 

11 Comments on “Leuke persoonlijkheidstest II”

  1. Leuke test, ik heb bijna dezelfde uitslag als jij, ik ben alleen Sensing ipv Intuitive, en dat matcht met Assepoester. Klopt best, hoewel er ook wel andere personages beschrijvingen hebben waar ik me wel in herken.

  2. Pingback: Sharing Saturday | Gedachtenspinsels

  3. Pingback: SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: