TEST! Waar kan je lekker goedkoop ontbijten?

Ontbijten buiten de deur is hip. Metro deed daarom een onderzoek naar het beste ontbijt en ging langs bij de Hema, IKEA, La Place, McDonald’s en Bakker Bart. ‘Wat kost het?’ ‘Wat krijg je?’ ‘Hoe smaakt het?’ ‘Wat is het eindcijfer?’ waren de vier gestelde vragen. Benieuwd welk ontbijt er als beste uit de test kwam? Lees het hier. Fijn dat mijn favoriete stekkie van deze vijf uiteindelijk op nummer 1 eindigde :)

Foto’s: Metro

Hoe ontbijt jij het liefste?

12 Comments on “TEST! Waar kan je lekker goedkoop ontbijten?”

  1. Ik wist ook niet dat je bij La Place kan ontbijten! Klinkt ook goed wat je voor dat geld krijgt :) Ben laatst bij de Ikea wezen ontbijten, was ook wel prima! Toch maak ik in het weekend het liefst zelf een lekker uitgebreid ontbijtje met warme broodjes, lekker beleg (pesto, mozarella, tomaat en rucola) een eitje en een kop muntthee!

  2. Pingback: SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: Populairste blogs van 2014! | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Blogstatistieken van 2014! | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: