Time for change :)

Ik heb al vaker gezegd dat ik m’n lay-out en blogindeling altijd redelijk snel beu ben. Dit keer was dat snel verholpen, alleen een nieuwe achtergrond doet al wonderen. De vorige paste wel goed bij me, maar was redelijk donker (zie hieronder) en ik kan me voorstellen dat dat nieuwe lezers ook juist af kan schrikken. Hopelijk is dat nu verholpen.

Layout

Ook mijn about-pagina voorzag ik van nieuwe foto’s. Mocht je nog tips voor me hebben voor de lay-out of blogindeling, let me know! :)

About

Wit6

Van wat voor lay-outs houd jij?

21 Comments on “Time for change :)”

 1. Dat is een mooi verjaardagscadeautje (ik ben vandaag jarig)! Dat je mijn foto’s gebruikt voor je about pagina :)
  Mijn website laat nog steeds op zich wachten maar het duurt nu echt niet lang meer voor hij af is.

 2. Mooi! Ik vind inderdaad dit lichte mooier dan de donkere lay-out die je eerst had, dit is wat toegankelijker. En de nieuwe foto’s vind ik ook erg mooi! :)

 3. Ziet er weer fris uit. Ik ben echt een ramp met lay-outs. Snap er geen fluit van. Gelukkig is nu een heel handig iemand een nieuwe site voor me aan het maken. Ben benieuwd ;-)

 4. Leuke achtergrondfoto! Inderdaad een stuk frisser. Alleen vind ik dat het wit in de titel van de categorieën nu ietsje minder leesbaar is. Het wit op zwart van de vorige foto kwam sterker uit.
  Ik weet niet zo goed van welke lay-outs ik houd. Ik ben heel blij met mijn huidige lay-out, maar als ik kon, veranderde ik er ook wel het één en ander aan. Hij is me misschien ook een tikkeltje te donker. Bruinachtig in plaats van zwart was beter geweest.
  Verder hou ik wel van normale, bleke lay-outs – die zijn natuurlijk nooit lelijk, maar ik vind ze tegelijk wel een beetje onpersoonlijk.

 5. Woa, mooi! Ik kan niet heel erg vergelijken want ik volg je natuurlijk nog niet zo lang, maar ik vind dit zeker fijner. Het oogt wat rustiger. Super leuke foto’s ook. =) Ik denk dat het nog wat rustiger zou ogen als de artikels op de voorpagina niet naast elkaar zouden staan.

 6. Mooi, toffe afbeelding ook! Wel een dingetje, het zoekvakje en alle blokken rechts steken bij mij verder uit als de afbeelding. Dus links loopt de afbeelding tot de rand van mijn scherm en rechts zit er nog een grijze strook langs. Weet niet of dat zo bedoeld is? Is op tablet trouwens.

   • Volgens mij was dat bij de vorige achtergrondafbeelding inderdaad niet nee. En ik zie 10 blogs op de homepage, steeds 3 naast elkaar, behalve die 10e die staat in z’n uppie onderaan. Maar dat is misschien omdat het tabletscherm niet zo groot/breed is ;)

 7. Goede verandering. Het maakt het inderdaad wat rustiger. Belangrijk aan een layout vind ik is dat het niet overheersend is en de inhoud naar achter laat verdwijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: