De leukste blogs over Pasen + spam jouw blog!

Blogland wordt al een week lang overspoeld met allerlei paastips voor knutselwerkjes, activiteiten, recepten, decoraties en meer. Om door de bomen het bos weer te kunnen zien, staan hieronder de leukste paasblogs op een rijtje. Heb jij een leuke paasblog geschreven die hier nog niet tussen staat? Laat dan de link achter in de comments!

Ianna gaf tips voor leuke paasactiviteiten en plaatste een vijf keer lunchen en brunchen met Pasen post. Joyce gaf haar lezers Paas brunch inspiratie. Lauriëtte plaatste een stukje over de briljante eierdopjes van de IKEA. Leuke paasschilderijtjes kun je maken via de blog van Marije. Ook kun je bij haar een supertoffe diy vinden voor het maken van fortune cookies, maar dan met eieren. Ook Liliane heeft leuke knutselideeën. Bibian en Manon plaatsten een fijn recept voor heerlijke Paasspritsen, wie lust die koekjes nu niet? Ook de heerlijke hot cross buns van Sifra zijn een aanrader, net als de ei muffins en mini scrambled eggs van Claudia. Renate maakte een tof 3D paashaas en het paasgevoel in een weckpot creëer je zo.

Voor een scala aan paasrecepten moet je bij Pauline’s Keuken zijn. Hoe kook je het perfecte ei? Haar favoriete gerechten voor een paasbrunch en drie keer tartine voor de paasbrunch zijn daar voorbeelden van.

BoredPanda.com laat in een briljant artikel 15 manieren zien om paaseieren te versieren, ook ondertussen.nl heeft leuke tips. Damespraatjes.nl plaatste een recept voor een lekkere Paascocktail. Dat is een prima combinatie met deze heerlijke paasrecepten. En wel chocolade eten, maar geen kilo’s aankomen? Zo doe je dat. Voor uw vermaak heeft Youp van ’t Hek een fijne paascolumn geschreven, hier te lezen. Geen zin om mini paaseitjes in je kleine achtertuin te zoeken? Boek dan een vliegticket Singapore voor de Megagrote Paaseierenspeurtocht! Hoe tof is dat :)

Natuurlijk wil ik jullie ook wat leuke paasafbeeldingen niet onthouden ;)

Easter1

Easter2

Easter3

Cat Egg

Cat bunny ears

 

 Hoe vier jij Pasen?

14 Comments on “De leukste blogs over Pasen + spam jouw blog!”

  1. Leuk! Ik ga straks naar mijn oma en vanavond gourmetten. Morgen doen we paasontbijt! Oh ja, en ’s avonds nog naar de boake/het paasvuur want das een ding hier.

  2. Pingback: Toffe blogs die je niet mag missen! | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: