Tip: gratis Alpro toppings!

Een tijdje geleden las ik bij Manouk een post over Alpro. Je kon op hun site gratis samples aanvragen. Dat heb ik gedaan en afgelopen week kwam het pakketje binnen.

Alpro1.jpg

De samples worden geleverd in de handige, vrolijke verpakking van het plaatje hierboven. Hier zaten de onderstaande vier bakjes in: muesli, donkere chocoladevlokken, gedroogde kersen en stukjes walnoot.

 

Uiteraard maakte ik hier gelijk een ontbijtje mee: de muesli, een half bakje kersen en halfje bakje chocoladevlokken werden uitgeprobeerd. Smaakte prima! Morgen volgt het twee ontbijtje met de walnoten en de restanten van de kersen en chocoladevlokken.

Alpro7.jpg

Bij de bakjes zat ook een foldertje met combinatietips, erg handig.

Alpro6.jpg

Al met al een leuke actie die ik alleen maar aan kan raden. Zelf een pakketje bestellen? Dat kan HIER.

Alpro.jpg

Advertenties

9 reacties op ‘Tip: gratis Alpro toppings!

  1. Klinkt goed!I k wilde ze ook gaan aanvragen, maar ik kon het nergens vinden eigenlijk, misschien keek ik niet goed. Maar ik zag alleen een mogelijkheid om ze te winnen?

    1. Ik heb even de directe link naar het bestellen toegevoegd. Er staat inderdaad winnen, maar volgens mij ontvangen relatief veel mensen ook daadwerkelijk hun pakketje. Proberen kan altijd toch? :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s