Onderzoek naar lifestyle, drugs & seksualiteit

Durf jij je spullen een paar minuten in de bieb achter te laten voor een koffiepauze? Zie jij liever een McDonald’s of een Coffee Company op de campus? Hoe gastvrij is Tilburg University eigenlijk? Dit is jouw kans om je stem te laten horen.

In samenwerking met Univers voeren studenten van de opleiding Transmedia Journalism een onderzoek uit naar het leven van de Tilburgse student. Het onderzoek is opgedeeld in drie enquêtes, die anoniem worden ingevuld. Elke enquête neemt maar enkele minuten in beslag.

Drugs en seksualiteit
Denk je dat drugs je studieresultaten positief beïnvloeden? Ben je blij met jezelf? En hoe denk je over homoseksualiteit? Laat het hier weten.

Lifestyle
Ben je wel eens bestolen op de campus? Heb je een bijbaan? En op hoeveel vierkante meter moet jij zien te overleven? Laat het hier weten.

De internationale student
Heb jij internationale vrienden? Voel je je wel eens eenzaam op de campus? En welk woord omschrijft de Nederlandse student het beste? Laat het hier weten.

Ben jij een student van Tilburg University? Dan zou je me enorm helpen door de enquêtes in te vullen. De resultaten zijn na afronding van het onderzoek terug te vinden op de Univers site.

5 Comments on “Onderzoek naar lifestyle, drugs & seksualiteit”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: