It’s my birthday! :)

Jawel, de teller staat sinds vandaag op 24 jaar! En dat op 24 april, wat een toeval :P Vraag me niet waarom, maar ik vind dat van kleins af aan al een mooi getal. Fingers crossed dus dat het net zo’n fijn jaar wordt als ik altijd heb gehoopt.

Chuck maakte me vanochtend wakker met een oorverdovend gespin en nog meer kopjes dan normaal. Van pap en mam kreeg ik twee hotelovernachtingen in Maastricht cadeau, daar wilde ik al langer een paar dagen naartoe om te kijken of de stad me bevalt voordat ik daar in september definitief aan mijn master begin. Perfect dus!

Vandaag werk ik gewoon bij Univers, maar er is aan het eind van de werkdag wel bier. Het leven van een redacteur is zwaar ;) Cheers!

happy-birthday-cupcakes
Ow, en ik ben nog steeds een twintiger, wat betekent dat ik deze fouten nog gewoon mag maken. Pfieuw ;)

Hopelijk is deze dag voor jullie net zo mooi als voor mij :) 

31 Comments on “It’s my birthday! :)”

  1. Gelukkige verjaardag. Ik vind 24 ook een heel mooi getal. Jammer genoeg zit ik al aan 29. Wat betekent dat ik “die fouten” ook nog steeds mag maken.

  2. Gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst! Sowieso klinkt het wel mooi, 24 worden op 24-04-2014.

  3. Pingback: Verjaardag, wraps & werk | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: