Twitter: who to follow?

Ik begin Twitter steeds meer boven Facebook te verkiezen, zeker met de nieuwe Twitter lay-out. Nu nog op je profiel een aparte plek om je blogs te promoten en ik ben om ;) Probleem is alleen dat veel van mijn Facebookvrienden (nog) geen Twitter hebben en ook mijn voor mij bekende lezers vaak wat lastiger te vinden zijn. Dussss.. geen spam je blog, maar een spam je Twitter account! Ik ben hier te vinden. Laat je link achter in de comments als je nog wat nieuwe Twitter volgers kunt gebruiken :) See you there!

Wat is jouw favoriete social medium?

Twitter

17 Comments on “Twitter: who to follow?”

 1. Ik ben juist de laatste tijd actiever op facebook haha. Neemt niet weg dat ik Twitter ook nog steeds heel tof vind. Ik volg daar ook meer ‘bekende’ mensen, op facebook volg ik alleen mensen die ik persoonlijk ken. Mijn ‘twitternaam’ is heel saai DaphneStubbe haha.

 2. Goh, ze hebben allebei hun voor- en nadelen. Twitter is professioneler en het is gemakkelijker om contacten te leggen, maar je kunt er niet gemakkelijk foto’s op delen (en geen candy crush op spelen ;-) ).
  Ik ben trouwens geen zo’n fan van de nieuwe lay-out. ‘k Vind het maar niets om populaire tweets te vergroten. Straks gaan ze hetzelfde principe als Facebook gaan toepassen: hoe populairder je bent, hoe zichtbaarder je tweets zijn. Of werkt Twitter al op die manier?

 3. Nou, inmiddels heb je mij al op Twitter maar omdat dit een spam je Twitter is: https://twitter.com/IlsetenHave. ;) En ik weet niet wat ik de fijnste vorm van social media vind. Ik verkies Facebook sowieso nog wel boven Twitter, ook al deel je daar gemakkelijker. Maar misschien dat ik er over een tijdje anders over denk. Zo lang zit ik immers nog niet op Twitter. =3

 4. Ik ben het met je eens Sylvia, ik ben de laatste tijd ook steeds minder op FB te vinden en meer op Twitter. Ik merk ook dat het via Twitter beter lukt om het aantal lezers voor mijn blog te vergroten. Ik ga je toevoegen! Ik ben te volgen via @avjkleinkind.

 5. Ik begin de laatste tijd een beetje social media moe te worden volgens mij. Heb vandaag Twitter en Facebook van mijn telefoon verwijderd maar ik kijk nog wel via mijn laptop. Ik volg je trouwens op Twitter al, (en jij mij, whoooh!) @Ziensjen

 6. Ik wilde vorig jaar Twitter opheffen, maar kan nu juist niet meer zonder. Het is een fijn podium met snelle interactie. Ik ben te volgen op Twitter.com/marcellatweet

 7. Ik volg je graag! Ik zit al 5 jaar op Twitter :$ Ik vind het vooral leuk om snel op de hoogte te zijn van nieuws en trends. Je moet inderdaad wel goed kijken wie je wilt volgen. Ik volg een groot aantal en lees dus lang niet alles, maar het zijn stuk voor stuk mensen van wie ik het interessant vind om te weten wat ze vinden/wat ze tegenkomen. Ik tweet zelf vooral over muziek, nieuws, evenementen, bizarre gebeurtenissen en mijn blog. Ik ben te vinden met @marl33n.

 8. Ik ben het meeste op Facebook te vinden, omdat ik daar twee groepen beheer. Maar ik vind Twitter handig om blogposten te delen, mijzelf te promoten, op te hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en de interactie gaat daar lekker snel en direct.

 9. Ik kijk regelmatig op Facebook, Twitter en zelfs LinkedIn, Instagram dan weer wat minder. Ik lees wel meer mee dan dat ik zelf post of reageer eigenlijk, vind updates van anderen boeiender dan de mijne, haha! Veel van mijn vrienden doen helemaal niet aan social media, heerlijk rustig lijkt dat me soms, maar ja, ik weet niet of ik zelf echt weer helemaal zonder zou willen…

 10. Ik vind twitter tegenwoordig ook fijner dan facebook. Dat is een tijd andersom geweest, maar … nu echt niet meer. Ben te vinden als @EccentriekeDame

 11. Ik vind twitter tegenwoordig ook fijner dan facebook. Dat is een tijd andersom geweest, maar … nu echt niet meer. Ben te vinden als @EccentriekeDame
  Oh en ook bij jou ‘verdwijnt’ mijn comment als ik gewoon met naam en site reageer, dus waarschijnlijk kom ik bij jou ook in de spamfolder terecht ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: