Tip: Xenos bordjes

Ik ben dol op bordjes en posters met een tikkeltje foute feel good quotes en grappige teksten erop. Zo kreeg ik van pap afgelopen Kerst het onderstaande leuk houten bord.

Xenos4.jpg

Nu kwam ik deze week leuke schilderijtjes met quotes tegen bij de Xenos. Ik nam er twee mee naar huis.

Xenos3.jpg

Ik koos voor de toilet rules en house rules. Ook hadden ze bathroom rules en kitchen rules, maar die heb ik uit zelfbescherming maar laten liggen ;) Ze zijn verkrijgbaar in zwart-wit en kosten per stuk 4,99 euro.

Xenos2.jpg

Xenos1.jpg

 

Zijn dergelijke bordjes iets voor jou?

13 Comments on “Tip: Xenos bordjes”

  1. Die zijn echt superleuk! Ik zie bij Xenos altijd dingen die ik ‘alvast wil kopen voor als ik op kamers ga’, haha. Aangezien dat inmiddels niet zo lang meer duurt, kan ik deze misschien wel vast aanschaffen. :)

  2. Oh dit soort bordjes vind ik echt geweldig! En gelukkig kosten ze bij de Xenos niet zoveel. Ze hadden een tijd geleden er ook een waar een quote over katten op stond, maar die kan ik nu nergens meer vinden :(

  3. Wat een toffe bordjes! Ik ben sowieso gek op alles met tekst en xenos dus ga zeker eens een kijkje naar nemen ^^

  4. Xenos heeft wel vaak leuke dingen! Ik heb zelf niet zo van de bordjes en de quote, maar we halen zeker veel bij de Xenos op voor in huis.

  5. Pingback: Terugblik mei 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: