Vagina monologen en bejaarde student

Ja jongens, waar ik de week met vrije dagen begon, eindigt deze toch vooral werkend. En daarom maak ik het mezelf makkelijk, tijd is kostbaar. Ik verwijs kort naar twee artikelen die je wellicht leuk vindt om te lezen.

Ik bezocht afgelopen woensdag met vriendinnen I. en L. ‘De Vagina Monologen’. Een hele openbaring kan ik u zeggen. Een stukje van m’n recensie:

”Toef, zure hut, egel, stortgat, mossel, broodje rosbief, schotwond, voorbips, krater en pruim. Het zijn zomaar wat benamingen voor het vrouwelijk geslachtsdeel. De dames op het podium van Theaters Tilburg zijn niet te beroerd om deze termen vrijwel gelijk na het dimmen van het zaallicht met het publiek te delen. ‘’En hoe noemen jullie de vagina in Tilburg?’’ ‘’Kut!’’ De toon is gezet.”

Meer lezen? Dat kan hier.

Ook deed ik kort geleden een schokkende ontdekking. En dat allemaal omdat mijn vader ineens Whatsapp heeft. Wat dat is, lees je hier.

Wat doe jij vandaag?

2 Comments on “Vagina monologen en bejaarde student”

  1. Hahaha leuk geschreven!
    En over de techniek, ja, soms voel ik me ook al oud worden. Ik ben nog maar 20, dus valt nog mee! Ik vind al die steeds vernieuwende techniek eigenlijk niet nodig en werkelijk waar – ik zie het verschil tussen de iphone 4 en 5 echt niet.

  2. Pingback: Terugblik mei 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: