Pech, kapotte laptop & vagina monologen

Wat een week. Een kapotte laptop door een mok thee, twee blauwe knieën omdat ik zo onhandig overal tegenaan knal en kapotte ladekast toen ik er spontaan een la met hengsel en al uittrok. Als dat een voorbode is voor mijn leven als 24-jarige, wil ik graag nu alvast 25 worden.

Maar goed, afgezien van die ongemakken was het best een prima week. Maandagavond kwamen L. en I. langs om gezellig te eten, een filmpje te kijken en jawel.. porselein te schilderen. Nu heb ik kommetjes met een uiltje en kattenpootjes en een mok met m’n logo erop. Ze moeten alleen nog even een keer de oven in om de verf goed te laten hechten.

Dinsdag was ik vrij en dat kwam goed uit, want zonder mijn laptop ben ik niets. Samen met I. ging ik de stad in voor een extern toetsenbord, haalden we m’n laptop uit elkaar en gingen we langs bij de Bagels & Beans voor een high tea. Het goede nieuws is dat alles werkt, alleen het toetsenbord is aangetast. Het slechte nieuws is dat negentig procent van de toetsen het niet doet, dan kom je ook niet ver. Rijst erover om het vocht uit de laptop te trekken. Mijn slome, oude laptop maar in gebruik nemen dan, dat is altijd nog beter dan niets.

Woensdagavond ging ik met L. en I. naar De Vagina Monologen. Ik had wederom een perskaartje en schreef een recensie over de show, blijft een dream job. Donderdag werkte ik overdag bij Univers, schreef onder andere deze blog en ging ’s avonds de nieuwe studio van P. en zijn kookkunsten bewonderen. Ik moet kat Chuck toch eens leren koken, zo handig als je gelijk aan kunt schuiven ;) Hij leek het alleen niet zo met dat idee eens te zijn en lag liever te slapen op bed. Op de foto gaan wilde hij ook al niet, de luilak.

Vrijdag ging ik richting Etten-Leur om te werken bij het advocatenkantoor. Een fijne, productieve werkdag. Zaterdag volgde wat uren bij de Emte, waarna ik terug ging naar Tilburg. Zondag sliep ik uit tot half negen, deed wat schrijfwerk, keek Step Up en maakte burrito’s, heerlijk. En een heel fout toetje dat ik al tijden uit wilde proberen: een paar nootjes dopen in de choco pasta, love it.

Hoe was jouw week?

5 Comments on “Pech, kapotte laptop & vagina monologen”

  1. Ondanks dat het natuurlijk kut van je laptop is heb je volgens mij een redelijke productieve en fijne week achter de rug :) Mijnes was ook fijn, wel druk met elke avond iets gepland na het werk…

  2. Shit zeg van die laptop. maar wat een leuk porselein heb je zeg! laat me weten als het gelukt is om je kat te leren koken.. lijkt me ook wel handig, al is die van mij ook liever lui als moe.

  3. Pingback: Terugblik mei 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Diary: trip Maastricht, Artis & ijs | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: