Nieuwe lay-out!

Sommigen van jullie zullen het al gezien hebben, maar sinds gisteren heb ik een nieuwe lay-out. Het bekende gerommel in de bovenkamer begon weer en als ik eenmaal iets anders wil, blijft dat toch in m’n hoofd hangen. Nu kwam ik er bij de vorige lay-out pas vrij laat achter dat de achtergrondfoto niet bij iedereen dekkend was op het scherm, zulke dingen wil ik nu graag voorkomen. Dusss.. zijn er dingen op de site die nu niet werken of er vreemd uitzien? Zou je de indeling van de widgets anders doen? Leest het lettertype fijn of juist niet? Is de blog overzichtelijk genoeg? Zijn er dingen die je mist of juist eigenlijk overbodig zijn? Ik hoor het graag, elke tip is welkom! choice

19 Comments on “Nieuwe lay-out!”

  1. Haha, ja deze achtergrond is wel helemaal schermvullend ;) Moet wel zeggen dat er in eerste oogopslag veel op je afkomt nu, door aan beide kanten al die aparte blokken/widgets. Maar dat is inderdaad misschien ook wel smaak. Ik vind deze layout wel lekker clean en helder zo!

  2. Mooi! Ziet er lekker fris uit zo. Ik bekijk je blog vanaf mijn telefoon en bij recente reacties in de sidebar staat de bovenste regel tekst door het fotootje heen.

  3. De reden dat ik je nog niet volgde was de onoverzichtelijke en donkere lay-out die ik niet fijn vond lezen. Metet deze nieuwe lay-out ziet het er allemaal een stuk duidelijker, overzichtelijker en mooier uit, dus ik denk dat ik je maar ga volgen! :)

  4. Pingback: Terugblik mei 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Pingback: Blogleesvoer #3 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: