Kattenliefhebbers opgelet: het Kattencafé komt eraan!

Is je partner, familielid of huisgenoot allergisch voor katten of is het huis te klein om er zelf eentje te houden? Dan is het kattencafé iets voor jou!

De publiciteit voor het initiatief van de dertigjarige Lenny Popelier begint steeds grotere vormen aan te nemen. Het idee om kattencafé ‘Kopjes’ in Amsterdam te starten ontstond na een vakantie in Tokio, waar de kattencafé’s razend populair zijn. Ook in andere grote steden wereldwijd duiken de café’s in moordend tempo op.

cat1

Bron: bit.ly/1kO6sFp

De café’s worden gefinancierd door crowdfunding en daar is Lenny momenteel ook mee bezig. ”Geld was de enige barrière om het café te starten, maar ik wist dat er in Londen ook via crowdfunding een kattencafé is geopend. Die vrouw haalde 110.000 pond op. Super veel. Dan moet er hier ook een markt voor zijn”, vertelt ze aan wtf.nl.

Je eigen kat meenemen is niet mogelijk, ook mag je de viervoeters die in het café lopen niet mee naar huis nemen. Wél kun je ze daar tijdens het drinken van een kopje koffie en het eten van een stuk taart plat knuffelen. Sounds good, right?

cat2

Bron: bit.ly/1kO6sFp

Inmiddels zijn de eerste paar duizend euro verzameld, maar zijn ook nog de nodige harde knaken nodig. Zelf een bijdrage leveren? Dat kan hier.

Zou jij het kattencafé bezoeken?

8 Comments on “Kattenliefhebbers opgelet: het Kattencafé komt eraan!”

  1. Pingback: Terugblik mei 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: