De Beste Social Media Awards

”De Beste Social Media Awards worden uitgereikt aan merken en bedrijven in Nederland die het afgelopen jaar de beste en meest creatieve redactie voerden. Dit jaar worden de awards voor het eerst uitgereikt aan de beste visuele posts, hilarische grappen of zeer gevatte inhakers”, zo meldt initiatiefnemer Diederik Broekhuizen, eigenaar van platform De Beste Social Media.

Het idee werd enthousiast door het publiek ontvangen. Het leidde tot vierhonderd inzendingen van bedrijven voor tien categorieën, waaronder beste tekst, merk, inhaker en humor. Genomineerd voor de awards zijn bijvoorbeeld De Social Club, Hema, Jamin, Oreo, Donald Duck en New York Pizza. Inmiddels is er al duizenden keren gestemd, dat kan nog tot 10 juni 2014. Op de site staat nog meer informatie, stemmen kan hier.

Stem

Had jij al van deze awards gehoord? En wat vind jij: een leuk, nieuw initiatief dat jaren mee kan of meer een eenmalig iets?

4 Comments on “De Beste Social Media Awards”

  1. Pingback: Terugblik mei 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: