Twijfelkont

Inmiddels ben ik zo’n vijf maanden bachelorstudent af. Eind januari haalde ik geheel onverwacht toch het hertentamen van Ondernemings- en Insolventierecht en daarmee gelijk mijn laatste bachelorvak. Ineens was daar – een week te vroeg én met een zes die aanvoelde als een tien met een gouden randje – het verlossende woord: ik kon na 5,5 jaar eindelijk beginnen aan de race voor die meestertitel.

Tjah, en dan? De keuze om pas in september aan mijn master beginnen, was snel gemaakt. Ik heb om verschillende redenen zo hard aan die bachelor moeten trekken dat ik echt even een pauze nodig had voordat ik weer aan de studie zou gaan. Inmiddels ben ik dus voornamelijk aan het werk en met vier baantjes – studentredacteur bij Univers, bakkershulpje in een supermarkt, communicatiemedewerker bij een advocatenkantoor en mijn werk als freelance schrijfster – lukt dat prima.

Lees verder…

3 Comments on “Twijfelkont”

  1. Oh blijft een terug kerende factor: ook na je master krijg je: ik ben afgestudeerd.. en nu?

    Twijfelen is mens eigen. Je zal denk ik altijd wel ergens tegen aanlopen waar je over twijfelt. Wat je inderdaad ook al noemt, naast je studie heb je ook nog vrienden. familie, werk etc.

  2. Leuk leuk, Maastricht!
    Wel een beangstigend vooruitzicht, dat er altijd wel twijfel aanwezig zal blijven over wat dan ook…
    Maar misschien is dat ook juist wel wat het leven interessant maakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: