Diary: trip Maastricht, Artis & ijs

Als er één categorie is waarvan ik dacht dat ik ‘m nooit zou overslaan, is het wel de wekelijkse diary op zondag. Inmiddels is er echter al vier weken geen weekoverzicht meer verschenen.

De drive om overal foto’s van te nemen en om alles te delen is gewoonweg wat minder en eigenlijk vind ik dat best prima. Ik zit er dus aan te denken om er voortaan een tweewekelijks of zelf maandelijks overzicht van te maken. We zullen zien hoe het loopt. Hier in ieder geval een overzichtje met wat highlights van de afgelopen weken. De laatste diary dateert van 5 mei. Sindsdien: At ik mijn eerste Ben & Jerry’s Greek style. Erg lekker en hielp prima tegen de keelpijn die ik toen had.

Diary1
Van 19 tot en met 21 mei zat ik in Maastricht voor een mini vakantie. Daar moet ik nog steeds blogjes over schrijven, maar beschouw dit maar als een voorproefje. Prachtige dagen met een fijn hotel, heerlijk weer, luieren in het park, lekkere ijsjes, fijne musea en vooral veel me-time.

Diary2 Diary6 Diary5 Diary4 Diary3
27 mei hoorde dat ik mee mocht doen aan Summercourt, afgelopen dinsdag was de introductiedag. Ik schreef er hier al over. 30 mei bezocht ik met pap het Muiderslot, iets wat we al jaren wilden doen. Over ons bezoek kun je deze post lezen. 01 juni was Chuck jarig, de kleine man is alweer drie jaar oud.

Diary7
Maandag vierden we de verjaardag van vriendinnetje L. Gezellig eten, bowlen en bijkletsen.

Diary8
Afgelopen donderdag kwam het nieuwe Univers magazine uit met daarin ook een wat groter artikel van mij. En toen begon weer die eeuwige discussie in mijn hoofd: wat is nu leuker, print of web? Een aantal van jullie lieten hier al weten wat je vindt. Heb jij een uitgesproken voorkeur? Let me know! :)

universmag
Afgelopen vrijdag bezocht ik met vriendin I. Artis. En we hadden mazzel, we zagen een Vicuña (kort door de bocht een soort kleine lama) geboren worden! Erg leuk om mee te maken. Sowieso was het een fijne dag: mooi weer, mijn eerste softijsje van deze zomer (oké, ik at er stiekem twee) en veel happy mensen. Komt ook nog een uitgebreider blogje over.

Diary9
De rest van de dagen bestond de afgelopen weken voornamelijk uit werken. De komende weken zal dat niet anders zijn, al staan er ook genoeg leuke dingen gepland.

Fijne zondag! Wat ga jij doen vandaag?

9 Comments on “Diary: trip Maastricht, Artis & ijs”

  1. Kan me voorstellen dat het lastig is elke week foto’s te maken en bij te houden wat je allemaal doet maar ik vind diary’s wel altijd super leuk om te lezen! Benieuwd naar je verslag van Maastricht, ik vond de stad erg leuk!

  2. Leuke foto’s weer! Ik was afgelopen week ook in Maastricht. Een middag maar. Wat ga ik vandaag doen…. Blog schrijven en plaatsen. Van de zon genieten en enorm blij zijn dat het hier (zit het weekend in Zeeland) niet zo enorm benauwd is als inlands :p

  3. Haha herkenbaar, ik dacht ook dat ik die nooit zou overslaan, maar ik ga ook m”n best doen om de diary erin te houden XD
    Hehe en Artis, nooit geweest, lijkt me wel lachen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: