Voor jezelf beginnen als freelance schrijfster: hoe doe je dat?

Rosalinde van Passie voor Schrijven vroeg me een tijdje terug of ik een stukje wilde schrijven over het freelance schrijfsterschap. Uiteraard wilde ik dat wel doen en het betreffende stukje is vandaag online gekomen. Benieuwd hoe ik freelance schrijfster ben geworden of wil je zelf als freelancer beginnen en heb je wat tips nodig? Lees het hele artikel dan hier.

5 Comments on “Voor jezelf beginnen als freelance schrijfster: hoe doe je dat?”

  1. Voor mij niet heel relevant (aangezien ik geen ambities heb om freelance schrijfster te worden ;|)) maar een erg leuk en interessant stuk om te lezen! :)

  2. Ook dit is vakmanschap: opschrijven hoe je schrijft. Herkenning: netwerken, zichtbaar worden, ook eens buiten de gebaande paden denken. Alleen dat van die fles, om de spanning er in te houden, die kende ik nog niet ;-) Van je passie je werk maken is het mooiste dat er is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: