Perfecte Vaderdag?

Vaderdag. Volgens het AD kunnen vaders steeds minder vaak cadeautjes verwachten. Geen met verf beschilderde ‘Pap, je bent een kei!’ steen, asbakken van klei en of zoveelste paar sokken. Velen vinden Vaderdag te commercieel.

Maar zijn vaders wel zo rouwig om het gebrek aan cadeaus en knutselwerkjes? In het onderstaande leuke filmpje vertelt een vader over zijn ideale Vaderdag ;)

In mei postte ik al een artikel over 20 dingen die je moeder je meegeeft. Ook van pap heb ik de nodige levenslessen geleerd. Tevreden zijn met wat je hebt is daar er absoluut een van. Genieten van de kleine dingen. Hard werken en altijd klaarstaan voor je kinderen. Je geloof niet opdringen aan anderen, elkaar in je waarde laten. Ik heb paps koppigheid geërfd, iets wat ik altijd gekscherend een ‘Kuijsten kwaaltje’ noem. Verder zijn we allebei ondernemend en vinden we veel te veel dingen leuk, wat er regelmatig toe leidt dat we te veel hooi op onze vorken nemen. Maar ach, het leven is kort en kansen moet je grijpen.

Pap kreeg gisteren al zijn – zelf uitgezochte, maar dat terzijde – cadeaus omdat broertjelief en ik vandaag allebei niet thuis zijn. Dus via deze weg: pap, je bent een kei! ;)

IMGP1152

 Wat doe jij vandaag met Vaderdag?

13 Comments on “Perfecte Vaderdag?”

  1. Ik hoorde het op de radio en belde hem toen meteen op. Leuk gesprekje. We houden van elkaar, daar hebben we vaderdag niet voor nodig, dat voelden we allebei.

  2. Leuk filmpje… Zo’n vaderdag had mijn ex elke zondag toen we nog getrouwd waren.

    Aangezien mijn vader afgelopen zomer overleden is doe ik niets meer aan vaderdag. Nou ja, ik heb samen met zoonlief (20) naar de finish van de 24 uur van Le Mans gekeken, zoals het een vader betaamt.

  3. Wat leuk om te lezen. Mijn vader is ook super belangrijk voor me. Ik ben alleen niet iemand die cadeaus geeft op vadersdag, maar gewoon laat weten hoeveel hij voor mij betekent en dat ik van hem houd.

  4. We vierden Vaderdag 2.0, met mijn kinderen en hun stiefvader. Geknutselde kado’s, ontbijt, speeltuin en erover bloggen haha.. Met mijn eigen vader heb ik slecht contact. Geestig filmpje, dat zijn inderdaad de betere dagen als ouder vind ook ik als moeder.

  5. leuk filmpje! onze Vaderdag was dit jaar extra speciaal omdat mijn vriend mijn zoontje uit een eerdere relatie, de donderdag voor Vaderdag erkend heeft als zijn zoon. met die achternaams-verandering verdiende hij natuurlijk een prachtig knutselwerkje en een paar heerlijke slippers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: