Win: Printic

Printic

Wie kent Printic inmiddels niet? Via de handige app kun je makkelijk je Instagram foto’s af laten drukken. Ik koos acht foto’s uit om op fotopapier te laten vereeuwigen. Een handig introductiefilmpje laat zien hoe dat moet.


De foto worden geleverd in een leuke oranje envelop. Herkenbaar, geen onnodig verpakkingsmateriaal en voorzien van een makkelijk verwijderbare sluiting zonder dat de envelop scheurt.

Ik ging voor de onderstaande acht foto’s. Zeven waren er prima, op die links bovenin ben ik zo wit als een tafellaken, dus die is minder geslaagd.

Door Printic werd ik benaderd voor een kleine winactie en die wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Willen jullie dus net als ik gratis acht van jullie Instagram kiekjes aan de muur hangen? Dan hoef je alleen maar dit te doen:

  • Laat hieronder een bericht achter dat je meedoet.
  • Volg Printic op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest (je hoeft er dus maar eentje te doen, laat wel even weten welke)

That’s it! Meedoen kan tot vrijdag 27 juni 12.00 uur. De winnaar krijgt diezelfde dag een mailtje.

8 Comments on “Win: Printic”

  1. Ook ik doe graag mee aan deze winactie! Ik volg printic op twitter (naam: LifeliciousBlog). Het lijkt me heel leuk een aantal foto’s afgedrukt te krijgen via printic!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: