Dag Univers

Dat was het dan. Over. Finito. Klaar. Komende week schrijd ik voor het laatst als studentredacteur over de Univers werkvloer. Donderdagmiddag kan de XL verpakking tissues op tafel en word ik door mijn lieve redactiegenoten vanachter het raam uitgezwaaid, terwijl ze elkaar huilend in de armen vallen en ik eenzaam de campus af fiets, druk achterom wuivend tot ze uit het zicht verdwijnen. De tragiek.

Goed, dat bovenste zal allemaal wel meevallen. Het gaat meer richting gezellig bier drinken en chips eten, terwijl we foute muziek draaien en anekdotes vertellen. Mijn laatste blunder, waarbij ik met mijn slipper in de hondenpoep trapte en daarmee dagenlang de Univers redactie vergaste, ligt iedereen tenslotte nog vers in het geheugen. Nogmaals sorry jongens.

Lees verder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: