Blogleesvoer #6

En zo peddelen we gestaag richting de tien, vandaag alweer Blogleesvoer 6! Leuk om in de statistieken te zien dat jullie ook daadwerkelijk de uitgelichte blogs van Blogleesvoer bezoeken, dan doe ik het niet voor niets ;)

De rubriek van deze week is de Monday Madness van Eva! Zeker even gaan kijken, gegarandeerd een fijne start van de week.

Een blog van Marjolein over het accepteren van een chronische ziekte of beperking. Belangrijk om eens even bij stil te staan.

Marieke bezocht het meest Nederlandse dorpje van Nederland: Driehuizen!

Ik ben een trouwe volger van de blog van Wendy en Marike en beide dames waren afgelopen week jarig. Nogmaals van harte gefeliciteerd! Dat er nog maar vele jaren met veel liefde, geluk en leuke blogs bij mogen komen :)

Anke bezocht een museum dat ik graag ook nog een keer met een bezoekje wil vereren: het Letterkundig museum in Den Haag.

Ik loop er regelmatig tegenaan: vooroordelen over rechtenstudenten. Ook Femke kent dat probleem, maar dan met haar communicatiestudie. Aan de hand van drie vooroordelen legt ze uit hoe het nu écht zit.

Des heeft zo haar eigen WK-principes.

Bij Geeksters vind je de leukste WK doodles.

Van jurkje naar onderzetter? Leen laat zien hoe.

Als je dan toch in een crea bea bui bent, dan kun je gelijk deze überlekkere chocoladebakjes met ijs en aardbeien maken.

Geen blog, wél een fijn stuk: Why 20-Something Women Need To Stop Thinking Like 30-Something Women. Mooiste zin: “Your twenties aren’t about finding a man to love you, but finding something to love.” Amen.

Welke toffe blogs kwam jij afgelopen week tegen?

7 Comments on “Blogleesvoer #6”

  1. Leuk dat je m’n Letterkundig museum post deelt, thanks :) Is een leuk museum om eens te bezoeken, sla het Kinderboekenmuseum-gedeelte ook zeker niet over en dan lekker Den Haag in! Echt fijn dat het zo vlak naast het station is ook. Voor de echte bibliofielen is een combi met de expo’s van de Koninklijke Bibliotheek en het Nationaal Archief misschien ook nog wel een aanrader, zitten allemaal in hetzelfde gebouw. Liep zelf bij toeval nog langs de Topstukken expo, maar je schijnt een ook (gratis) een rondleiding in de bieb te kunnen doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: