Social media addict

Al langer stond dit blogje in de drafts lijst, maar toen ik vanochtend een soortgelijke blog bij Anouck langs zag komen en ik vandaag geen tijd heb om een hele diary te tikken, vond ik het wel een mooi moment om ‘m online te gooien. 

Ik geef het toe, ik zit graag op social media. Nieuwe mensen leren kennen, bijhouden waar kennissen mee bezig zijn, inspiratie opdoen; you get my point, right? Hieronder een lijstje met waar ik allemaal te vinden ben. Owja, je mag jouw links in de comments achterlaten, dan kom ik even kijken.

De meeste tijd spendeer ik op Twitter. Ik heb het medium een paar maanden geleden herontdekt en ben er niet meer weg te slaan. Wat zijn er ontzettend veel interessante mensen om te volgen!

SM3

Op de tweede plaats komt toch nog steeds Facebook. Hoewel ik mijn account steeds meer puur als blogpromotie gebruik, deel ik zo nu en dan nog steeds foto’s van uitjes, vrienden en mooie momenten. Facebook is dus meer een online overzicht van alle mooie dingen die ik meemaak.

SM1

Instagram heeft ook zeker zijn charme. Met vlagen ben ik heel actief, maar er zijn ook weken dat ik er nauwelijks naar omkijk. Favoriete onderwerpen? Eten, kat Chuck en architectuur.

SM5

LinkedIn is ideaal voor het onderhouden van werkgerelateerde connecties en bekijk ik meerdere malen per week. Mijn cv houd ik zoveel mogelijk up-to-date, vooral leuk om te zien wat ik allemaal al heb gedaan.

SM2

Ik heb me laten vertellen dat Google Plus hét medium van de toekomst is, maar tot nu toe ken ik maar weinig mensen die er gebruik van maken. Ik volg er voornamelijk bloggers.

SM4

Pinterest gebruik ik uitsluitend voor het pinnen van mooie quotes, altijd handig.

SM6

Er was een tijd dat ik fanatiek Youtube filmpjes opnam. Soms twijfel ik of ik mijn account niet zal verwijderen, maar ergens vind ik dat toch zonde. Hij bestaat dus nog steeds.

SM7

Verder is er natuurlijk deze blog. Hier ben ik via Bloglovin of de mail (zie de button aan de rechterkant van de pagina!) te volgen.

Wat is jouw favoriete social medium?

9 Comments on “Social media addict”

  1. Twitter is absoluut mijn favoriet, al kijk ik ook graag Youtube-filmpjes. Ga zeker eens op jouw kanaal kijken, ben benieuwd naar je stem ed. Altijd gek om mensen die je alleen van teksten kent dan opeens te zien en horen praten ;)

  2. Ik zit het meest op Instagram en Facebook. Ook Pinterest kan ik erg waarderen. Twitter is niet aan mij besteed. Ik heb een account op Google+ maar ik doe weinig mee. LinkedIn is zakelijk gezien wel makkelijk. En Youtube is leuk om te kijken maar ik heb geen eigen account.

  3. Ik ben helemaal niet zo van de sociale media. Facebooken doe ik zelf amper (al lees ik wel graag updates van anderen) en verder heb ik alleen een linked in profiel (omdat ze op mijn werk vonden dat ik die moest hebben :P)

  4. Ik zit het meest op Facebook, Instagram en bij vlagen Twitter. Pinterest doe ik eigenlijk niks mee, youtube ook niet echt. Google + ben ik nooit aan begonnen.

  5. Ik ben op social media een beetje een lurker, haha. Ben ook zo iemand die dan denkt “zou die en die het niet gek vinden als ik ze opeens ga volgen” ;p En heel soms wil ik mensen op zich wel volgen, maar niet dat ze dan ineens zien dat ik er ook actief ben en ze al mijn updates zien, hahaha. Erg hè. Heb trouwens (bijna) overal wel een account en kijk op de meeste ook wel meerdere keren per dag. Pinterest ben ik echter nooit aan begonnen, dat spreekt me op een of andere manier niet zo aan.

  6. Bij mij is het FB,Twitter, Pinterest,Google+, Instagram, Photobucket en Flickr om te bewerken en is ook mijn fotoalbum, Plazilla, schrijven online en youtube groetjes Patricia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: