Summercourt dag 3: Zelfoverwinningen, teamspirit en Schaduwcourt

Summercourt

Elke dag lijkt onbewust een thema te hebben. Waar we maandag vooral veel opstaken van deskundigen en dinsdag veel leerden van elkaar, kwamen we op deze derde dag van Summercourt vooral onszelf tegen.

Wat hebben we vandaag weer een berg hobbels overwonnen jongens. Twee dossiers voorbereiden en bepleiten tijdens Schaduwcourt, ’s avonds onverwachts voor de camera als rechter een uitspraak moeten doen en als interviewers het hoofd boven water zien te houden tijdens een mediatraining; vooral mentaal vroeg dat best veel. Ik geef het eerlijk toe: ik had het best even zwaar tijdens Schaduwcourt. Ik liet me opvreten door de zenuwen en dat was natuurlijk nergens voor nodig. Een wijze les die ongetwijfeld in de toekomst nog van pas gaat komen. Gelukkig wilde de lieve wederpartij in de tweede zaak graag schikken, iets wat ik natuurlijk gelijk met beide handen aangreep: het scheelde me een dupliek én ik streek voor mijn cliënt 25.000 euro op. Iedereen blij.

De mediatraining vond ik daarentegen heaven on earth. Mijn drie grootste passies (media, communicatie en rechten) kwamen ineens allemaal bij elkaar. Wat mij betreft hadden we nog best een paar uur door kunnen gaan.

SC3

Mijn toekomstige werkplek? ;)

Niet alleen het fijne Summercourt programma zorgt ervoor dat de dagen in razend tempo voorbij vliegen, ook mijn toffe groepsgenoten dragen daar aan bij. Bij dezen maak ik dus brutaal van de gelegenheid gebruik om deze negen toppers een dikke pluim te geven, jullie zorgen er mede voor dat ik later met veel plezier op Summercourt terugkijk.

Overigens is het witte pakjes mysterie waar ik het gisteren al over had ook opgelost. De bedankjes voor de medewerkers die aan Summercourt meewerken, blijken toga chocolaatjes te zijn. Gewoonweg briljant.

Meer lezen?
Summercourt dag 1: Vonnissen, passie en eerste indrukken
Summercourt dag 2: Adrenaline, pleiten en mysterie
Summercourt dag 4: Naderend afscheid, piketdienst en borrelen
Summercourt dag 5: Bubbel, persoonlijke ontwikkeling en Landelijke Dag

5 Comments on “Summercourt dag 3: Zelfoverwinningen, teamspirit en Schaduwcourt”

  1. Pingback: Summercourt dag 4: Naderend afscheid, piketdienst en borrelen | SYLVIA KUIJSTEN

  2. Pingback: Summercourt dag 2: Adrenaline, pleiten en mysterie | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: