Summercourt dag 5: bubbel, persoonlijke ontwikkeling en Landelijke dag

Summercourt

Eén week Summercourt. Vijf dagen vol uitdagingen, fantastische mensen en prioriteiten stellen. Een sociaal leven was er even niet, ik heb geen minuut televisie gekeken en ook mijn gitaar bleef onaangeroerd in de hoek staan. Zegt genoeg, toch?

Elke ochtend stond ik ruim op tijd bij de bushalte. Een unicum. Ik leerde tijdens deze dagen om dingen op me af te laten komen in plaats van ze tot in den treuren te plannen. Doemscenario’s over struikelen over mijn toga, totaal niet uit m’n woorden komen en andere blunders maakten langzaam plaats voor mooie herinneringen en iets meer rust in de hersenpan.

Summercourt heeft me naast een berg kennis en het ontmoeten van een hoop leuke en interessante mensen vooral wat broodnodig meer zelfvertrouwen gegeven. Hoewel het natuurlijk de landelijke projectgroep was die van Summercourt 2014 een prachtig evenement wist te maken, hadden wij Summercourters vooral te maken met de plaatselijke organisatie, in mijn geval de rechtbank Den Bosch. Hoewel ze van ons op donderdag al een bedankje hebben gehad, wil ik via deze weg Wim, Anita, Roel, Sanne en Sander nogmaals een dikke pluim geven. De passie voor jullie werk, de hartelijkheid waarmee jullie ons ontvangen hebben, de tijd en moeite die jullie in ons hebben gestoken, de altijd gemeende positieve feedback en opbouwende kritiek en vooral het onvermoeibare enthousiasme waarmee jullie al onze vragen beantwoordden, maakten deze week tot een groot succes. Hartelijk dank daarvoor. Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij.

Summercourt

De laatste Summercourt dag vond niet meer plaats in onze geliefde rechtbank, maar even verderop in de Brabanthallen, waar ook oud-Summercourters aanwezig waren. Lezingen, workshops, speeddaten, een diner en aansluitend feest vormden de afsluiting van deze week. Summercourters, ik hoop dat jullie allemaal net zo’n fantastische week hebben gehad als ik. Hopelijk heeft het jullie een duidelijker toekomstbeeld gegeven en zijn jullie een hoop positieve ervaringen rijker. Niet-Summercourters, als jullie de kans hebben om je volgend jaar in te schrijven: absoluut doen! Ik zie jullie dan graag op de Landelijke dag.

Meer lezen?
Summercourt dag 1: Vonnissen, passie en eerste indrukken
Summercourt dag 2: Adrenaline, pleiten en mysterie
Summercourt dag 3: Zelfoverwinningen, teamspirit en Schaduwcourt
Summercourt dag 4: Naderend afscheid, piketdienst en borrelen

6 Comments on “Summercourt dag 5: bubbel, persoonlijke ontwikkeling en Landelijke dag”

  1. Pingback: Summercourt dag 4: Naderend afscheid, piketdienst en borrelen | SYLVIA KUIJSTEN

  2. Pingback: Summercourt dag 3: Zelfoverwinningen, teamspirit en Schaduwcourt | SYLVIA KUIJSTEN

  3. Pingback: Summercourt dag 2: Adrenaline, pleiten en mysterie | SYLVIA KUIJSTEN

  4. Pingback: Summercourt dag 1: Vonnissen, passie en eerste indrukken | SYLVIA KUIJSTEN

  5. Ik heb zojuist je 5 artikelen over summercourt gelezen. Klinkt als een super toffe ervaring! fijn dat je er zo van genoten en geleerd hebt :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: