Het is officieel! :)

Het had wat voeten in de aarde, maar nu is het echt officieel: ik mag in september beginnen aan de master Forensica, Criminologie en Rechtspleging aan Maastricht University! Ik heb er echt ontzettend veel zin in; na een moeizaam laatste bachelorjaar en de daarop volgende halfjaarlijkse studiebreak met veel werken en leuke dingen ondernemen ga ik eindelijk weer allemaal vakken volgen die ik écht leuk vind.

Zeker na een mooie Summercourtweek heb ik meer dan genoeg motivatie om weer terug de collegebanken in te duiken. Een nieuwe omgeving, volop stagemogelijkheden, interessante vakken en natuurlijk de prachtige stad zouden ervoor moeten zorgen dat het een mooi collegejaar gaat worden :)

 

16 Comments on “Het is officieel! :)”

 1. Hi Syl,

  Ik heb het al diverse malen gezegd, maar nu nog een keer op “papier”.

  Heel veel succes, geniet ervan en laat zien wat je waard bent!

  Groetjes,

  Pap

 2. Gefeliciteerd! Je mag al trots zijn dat je aangenomen bent, als ik hoor wat voor moeite dat tegenwoordig kost (als je van een HBO afkomt dan). Heel veel succes!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! :) XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: