Mooie herinneringen, hoe onthoud je ze?

memories

Als je me ergens blij mee kunt maken, is dat het doorspitten van fotoalbums. Bij voorkeur op koude winterdagen of wanneer de regen met bakken uit de hemel valt, voorzien van een grote mok of koffie of thee en een stroopwafel.

Ik wil graag alles onthouden en omdat ik weet dat dit niet kan, maak ik bergen foto’s van leuke uitjes, gezellige stapavonden of familieaangelegenheden. Meestal verdwijnen die in digitale mapjes op mijn laptop en externe schijf, maar zo nu en dan laat ik een stapeltje foto’s afdrukken met het voornemen om er een leuk tastbaar album van te maken.

Tussen die stapels kiekjes zitten er een handjevol favoriete foto’s. Ik gebruik ze op social media en plaats ze op mijn blog, maar eigenlijk zou ik ze prominent in mijn woonkamer willen hangen. Nu kom ik de laatste tijd steeds vaker foto’s op hout tegen. De mogelijkheden qua houtsoorten, formaten en prijscategorieën zijn eindeloos en het geeft naar mijn idee een warmer effect dan foto’s in een lijstje. Aangezien er nog wel wat plekjes vrij zijn op de muren, zit dat idee nu in m’n hoofd.

Maarrr… waar bestel je ze? Tussen de wirwar van aanbieders zag ik al snel tussen de bomen het bos niet meer. Uiteindelijk belandde ik op vergelijkcanvas.nl, een vergelijkingssite voor foto’s op hout, maar ook voor afbeeldingen op glas, aluminium en forex.

Tjah, en toen begon ik te twijfelen. Een kleine afbeelding op glas of juist een grote foto op forex aan de wand lijkt me namelijk ook wel tof. En dan heb je nog het ‘welke foto?’ dilemma. Ga je voor een familiefoto, pak je een vakantiekiekje of een afbeelding van die legendarische stapavond? Keuzes, keuzes…

Wat zou jij doen?

Deze blog is geschreven in samenwerking met vergelijkcanvas.nl

5 Comments on “Mooie herinneringen, hoe onthoud je ze?”

  1. Leuk artikel is het geworden! Toen ik ben begonnen met Vergelijk Canvas ging het ook om het vinden van die ene foto die geschikt was om af te drukken. Toen dat eenmaal was gelukt, moest ik nog kiezen waar en zo is Vergelijk Canvas ontstaan :)

  2. Altijd lastig om te kiezen welke foto je kiest! Je hebt zoveel mooie foto’s met een waardevolle herinnering dat kiezen bijna onmogelijk lijkt haha! Ik heb echt ontzettend veel foto’s overal opstaan en het liefste zou ik heel veel laten afdrukken en er een foto muur mee maken, maarja dan wordt het ook weer zo’n onsamenhangend geheel in mijn ogen.. ik ga nog even kijken hoe ik dat doe haha! Ik vind het trouwens ook altijd leuk om herinneringen te bewaren door bijvoorbeeld entreetickets en suikerblokjes te bewaren..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: