De Date

Date

De gemiddelde student krijgt te maken met de nodige verwachtingen. Tentamens halen, flink feesten, brak in de collegezalen verschijnen, de nodige studentenfratsen, studeren tot in de late uurtjes en natuurlijk een schare scharrels.

Nu is het verzamelen van die laatste niet zo moeilijk sinds het alom bekende Tinder. Ik heb het lang kunnen weren, maar kreeg het tijdens een afstudeerfeestje van een vriendin na de nodige wijntjes toch aangesmeerd door een van haar huisgenoten. Dat was ik de volgende ochtend echter alweer vergeten, waardoor ik hevig geschrokken dacht dat mijn telefoon zou ontploffen toen ik een vreemde bliep hoorde en er een vlammetje in de linker bovenhoek van het scherm verscheen.

In een vlaag van het kuddedierengedrag waar ik normaal zo allergisch voor ben, veegde en chatte ik er een tijdje gezellig op los, niet verwachtend er iets aan over te houden. Toch meldde zich daar een week of drie geleden ineens Mister X. Lees verder…

Photo credit: Feng Deng

4 Comments on “De Date”

  1. Wat jammer dat jullie in t echt niets tegen elkaar te zeggen hadden! maar wel weer iets geleerd: koffie drinken is niet de beste eerste date denkbaar! Volgende keer beter toch? :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: