Ben jij een complotdenker?

complot

complot

Geloof jij dat Amerika achter de aanslagen op het WTC zit? Houden overheden voor ons verborgen dat er buitenaards leven bestaat? Is de MH17 naar beneden gehaald om Poetin te kunnen beschuldigen? Houdt de AIVD ons nauwlettend in de gaten? Kortom: ben jij een complotdenker? 

De Quest heeft weer een leuke test. De uitslag die ik had, verklap ik alvast hieronder. Je kunt de test hier invullen. Wat komt er bij jou uit?

uitslag

8 Comments on “Ben jij een complotdenker?”

 1. Ik vind de vraagstelling bijzonder. Bij sommige dingen weet ik gewoon zeker dat dingen wel of niet zo zijn ;)

  Neem nou die medicijnen van tegenwoordig, het is algemeen bekend dat het vaker om geld gaat, dan om gezondheid van mensen…

 2. Ik ben denk ik gewoon nogal onverschillig XD maar hier in Nicaragua wel veel mensen joh haha, maar dat komt ook omdat de regering super corrupt is en dingen achterhoudt, dus ja, snap ik wel. Net als die meteorietinslag van laatst hier in Managua, mensen denken dat het leger iets aan het uitspoken is en dat het maar verzonnen is dat het een meteoriet was haha. Mijn vriend gelooft ook heilig dat een of andere Rus minipartikels in de wolken heeft gedaan waardoor alle groenten vergiftigd zijn en dat daarom groenten slecht zijn en vlees beter?? :’) ik wil me daar niet eens druk om maken haha

 3. Je bent een gematigde complotdenker. Je gelooft lang niet in alle samenzweringen die we je voorschotelden, maar vindt ze ook zeker niet allemaal onzin. Wij wel, maar wij zijn dan ook gehersenspoeld door de Illuminati.

  Hihi interessant :)

 4. Ik heb de vragen ingevuld om te zien wat die vragen zijn.
  Ik vind het maar een raar geheel.
  Van 11 sept b.v. zou elk onbevooroordeeld mens op grond van de feiten tot de conclusie moeten komen dat van het Bush verhaal niets klopt.
  Allerlei andere dingen kunnen alleen maar vermoedens zijn, zoals Bilderberg.
  De teneur van dit soort verhaaltjes lijkt te zijn dat er geen complotten zijn, terwijl elk serieus geschiedenis boek, en zelfs politieke leerboeken, er vol mee staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: