Herken jij de boef?

Boef

Aan iemands gezicht zien of hij of zij betrouwbaar is: kan dat of niet? De Quest heeft weer een leuke test. Aan de hand van twintig foto’s beoordeel je welke tien personen crimineel zijn en welke tien tot onschuldige burgers behoren. Hoeveel heb jij er goed?

8 Comments on “Herken jij de boef?”

  1. Ik heb zonder nadenken om de beurt ja of nee ingevuld en haalde daarmee een score van 10. Iets slechter dan gemiddeld. Had ik wel naar de foto’s gekeken, dan had ik een truukje gebruikt. Je kan vaak zien of het een casual foto is of een gedwongen. Dat litteken op de kin was ook een weggever, maar die had ik toevallig goed.

  2. Ik kan redelijk veilig over straat – ik had de twee verkrachters uit mijn serie goed XD

    En met 14 van de 20 zelfs nog bovengemiddeld ook :O

  3. 13 van de 20 goed. Ik had echter wel de man die een vrouw in stukjes had gehakt fout. Ik dacht nog: “ach, wie weet kijkt ‘ie gewoon een beetje raar uit zijn ogen.” Oeps..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: