Love me Tinder, Love me sweet

tinder

Een paar weken geleden vertelde ik al over mijn eerste – toch wel enigszins rampzalige – Tinder ervaring. Gelukkig heeft Tinder inmiddels bewezen dat je er ook wel degelijk leuke dates aan over kan houden, maar het zijn toch de tenenkrommende gevallen die de mooiste verhalen opleveren.

Laten die tenenkrommende verhalen nu terug te lezen zijn op een blog waar een studiegenootje me op wees. Op Single Sascha lees je alles over Tinder mannen, het single bestaan en de dating scene. Genieten met een grote G, de blog is een fijne combinatie van herkenbaarheid, humor en een tikkeltje leedvermaak. Mijn favo posts? Love me Tinder, Love me sweet (“Het merendeel Tinderman heeft het niveau van een visstick en typt zoals hij praat.”) en Wandelende Kleurplaat (“Het begon met serieuze gesprekken over het leven, ex-relaties, onze roots. Het ging over op slap ouwehoeren over van alles en nog wat. Mooi toch! Toen werd ik al snel een kleine knappert, mocht ik er wel wezen en werd er geconstateerd dat mijn voorgevel misschien ietwat uit proportie was met de rest van mijn figuur.”)

Het allermooiste? Ik heb geen idee wie de dame achter de blog is. Ik ben in ieder geval fan. Gaat dat zien!

Afbeelding: bron

9 Comments on “Love me Tinder, Love me sweet”

  1. Ik ben zó blij dat ik nooit meer hoef te daten, ik kan nl ook heel veel verhalen vertellen ovder de bijzondere figuren op datingsites. Poeh. Als ik er nog aan terugdenk…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: