Team Make-up vs. Team No Make-up, waar hoor jij bij?

NSMBL postte twee filmpjes over collega’s die een week wisselen van make-up routine.

De een draagt nooit make-up en doet dat nu wel, de ander gebruikt al 17 jaar dagelijks make-up en nu een weekje niets. Wat waren hun conclusies na zeven dagen?

 

 

Sta jij elke ochtend voor de spiegel met poedertjes, kwastjes en een arsenaal aan make-up of ga je na een plens water in je gezicht de deur uit?

6 Comments on “Team Make-up vs. Team No Make-up, waar hoor jij bij?”

  1. Team make-up. Maar wel minimale make-up! Mascara, wenkbrauwen bijtekenen en een poedertje en ik vind het wel prima. Ben er letterlijk in twee minuten mee klaar, en kan er ook best mee leven als ik een keertje geen tijd heb om me op te maken. Wel grappig om te zien hoe deze twee zo’n week ervaren!

  2. Ik ben echt wel team make-up. Weet ook niet of ik een week zonder make-up zou willen, denk dat ik heel onzeker zou zijn over mijn blote billen gezicht. Hoewel ik niet iedere dag helemaal uitpak zit er toch altijd minimaal foundation, concealer, wenkbrauwpoeder en mascara op mijn gezicht.

  3. Definately team make up! Maar gewoon omdat ik het leuk vind om te doen. In het weekend thuis ben ik wel make up loos, ook gewoon om mijn huid even met rust te laten. Ik ga dan ook wel make uploos de deur uit of ik knal er alleen wat mascara en wat lippenbalsem op. Onwij leuke blog!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: