Jeans – Tropical Heat

Jeans Tropical Heat

Acht theatersterren in de dop, een fijne vierkoppige band, vijftig uiteenlopende muzikale hits en je kunt gegarandeerd niet stil zitten. Tropical Heat vliegt in razend tempo van tropisch naar rock en van dansnummers naar ballads op barkrukken.

Jeans is inmiddels een begrip worden. De vrijwel jaarlijks wisselende cast bestaat uit vier mannelijke en vier vrouwelijke muzikale talenten. De afgelopen 24 jaar wisten veel Jeansleden door te dringen tot professionele theaterproducties, waaronder Bastiaan Ragas, Tony Neef en Pearl Jozefzoon. De voorstellingen van Jeans zijn geen musicals, cabaretshows of revues, maar muzikale avonden met een centraal thema. Tropical Heat zit dan ook vol met salsa, swingende heupen en een hoog arrrribaa!-gehalte.

Het publiek moet er wel even inkomen, maar als de cast halverwege de eerste helft gehuld in kokosnoten en palmbladen het podium opkomt, gaan de eerste handen voorzichtig de lucht in. Dat de zaal even opgewarmd moet worden is niet zo gek, want het verschil tussen de mannen en vrouwen wordt na een paar minuten al duidelijk.

Lees verder…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: