Iets met een gênante situatie in de trein..

awkward

In het openbaar vervoer moet je flexibel zijn. Zeker als je wekelijks meerdere keren het traject Tilburg – Maastricht aflegt, krijg je te maken met vertragingen, starende engerds in je coupé en de boink-boink muziek van je buurman. Om over de krappe overstap van twee minuten in Eindhoven maar niet te spreken.

Nu maak ik me om bovenstaande zaken zelden druk. Lijdzaam sta ik met een beker troostcappuccino op het perron te wachten bij de zoveelste vertraging, kijk net zolang terug tot de staarder in kwestie gegeneerd zijn blik afwendt en ga niet op stap zonder koptelefoon om de kaboem-muziek van medereizigers te weren.

Toch blijven sommige gevallen je wel bij, zoals het nota bene korte reisje van Etten-Leur naar Tilburg afgelopen week… Lees verder…

Afbeelding: bron

6 Comments on “Iets met een gênante situatie in de trein..”

  1. Wat goed van je dat jij niet gefrustreerd raakt van te late treinen e.d. Ik erger me er altijd kapot aan (vooral omdat ik er elke dag last van heb, te late treinen met te weinig materieel.. treinen die dus al te laat zijn waar je vervolgens ook niet meer in past..). Zo’n gesprek heb ik gelukkig nog nooit mee gemaakt!

  2. Pingback: Populairste blogs van 2014! | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: