The Dutch Eagles – Take It

The Dutch Eagles Take It

Ze worden door Radio 2 geroemd als de beste coverband van Nederland, een flinke reputatie om in ere te houden. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als de eerste tonen worden ingezet door de zes mannen van The Dutch Eagles.

De programmaflyer belooft bekende en minder bekende nummers van The Eagles en hun tijdgenoten. De show is echter veel meer dan dat: erg fijne muziek, maar ook zes sympathieke, bizar muzikale mannen die stuk voor stuk fantastisch kunnen zingen en spelen, daarnaast leuke anekdotes het toneel afslingeren en duidelijk enorm veel plezier hebben in wat ze doen. Eigenlijk zou dit dan ook een erg korte recensie kunnen zijn, want twee woorden volstaan:

Alles Klopte.

Lees verder…

Afbeelding: bron

1 Comments on “The Dutch Eagles – Take It”

  1. Pingback: Terugblik december 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: