Tienermeisjes en bootwerkers

selfish

Die arme tienermeisjes. Totaal hoteldebotel van de jochies van One Direction en dan mis je de kans om bij RTL Late Night naast hen in de studio te zitten. Dat geluk was voor slechts tweehonderd fans weggelegd. Toch lastig als Nederland grofweg zo’n 400.000 ‘1D’-aanhangers telt.

Via sms’jes kon je kans maken op een kaartje. Sommige fans wisten in luttele minuten zo’n honderd euro aan berichtjes te verzenden. Tjah, dan baal je als je geen kaartje bemachtigt, zelfs zo erg dat je tv-host Humberto Tan via Twitter voor van alles en nog wat uitmaakt. Met een kop thee en een stukje hazelnoot chocoladeletter heb ik op m’n gemak door de tweets gebladerd, zowel geamuseerd, lichtelijk geschokt als plaatsvervangend beschaamd.

Social media-land viel over de betreffende tieners. Ze moesten zich schamen, leren omgaan met tegenslagen en inzien dat niet iedereen kon winnen. Met andere woorden: Grow up! Allemaal waar, maar denken we niet allemaal aan ons eigen hachje?

Vorige week dinsdag zat ik in de trein van Eindhoven naar Tilburg. Vlak voor Tilburg Centraal kwamen we stil te staan, met een daaropvolgende mededeling dat na het bereiken van het perron de trein weer zou omdraaien vanwege een storing. Her en der klonk wat gemor, maar mijn aandacht werd getrokken naar de aangrenzende eersteklas coupé, waaruit een tirade opklonk waar je wenkbrauwen van naar je haargrens trokken. Nieuwsgierig keek ik door het glas en herkende hem meteen…

Lees verder…

Afbeelding: bron

6 Comments on “Tienermeisjes en bootwerkers”

  1. Ja mensen kunnen echt super vervelend zijn. Vooral in het ov. Ik zal me er vast ook wel eens schuldig aan hebben gemaakt maar ik kan me ook groen en geel ergeren aan van die taferelen die jij hier beschrijft!

  2. Pingback: Link party friday #9 - Miss Boobooz

  3. Pingback: Terugblik december 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: