Sunday’s Finest #2

x1

Nog een paar dagen tot kerst. De tweede Sunday’s Finest is dan ook gewijd aan foute kersttruien, inspiratie voor kerstdiners en leuke diy kerstdecoraties. Doe er je voordeel mee ;)

Ik heb een zwak voor foute kersttruien. Je vindt briljante exemplaren bij Mandy. Ook houd ik van typische kerstfilms als Home Alone, Matilda en The Holiday. Andere leuke december filmtips vind je bij Nina en Iris. Ben je meer van de boeken? Dan heb je vast iets aan het lijstje winterboekentips van Sigrid.

x4

Tijdens de kerstdagen wordt er natuurlijk het nodige aan eten naar binnen gewerkt. Zelf aan de slag met kerstsnoep? Maak dan de marshmallow candycranes van Jenny. Waar ik ook errug blij van werd, is de tiramisu milkshake van Pien! Pauline liet zien met een van haar posts zien dat lekker eten en op de calorieën letten prima samen kan gaan. Ook de kerstboom van groente en fruit van Marieke is daar een goed voorbeeld van. Totaal inspiratieloos? Dan vind je op Wateenstudentjesavondseet een compleet kerstdiner. Verder geeft Marlous handige tips voor een kerstdiner met een studentenbudget.

x2

Je huis in kerstsferen brengen en die eeuwige zilveren ballen zat? Leuke do-it-yourself kersthangers vind je bij EvaNancy en Arne & Frauke. Heel je kamer onder handen nemen? Dat kan met tips van Younique. Heb je maar weinig ruimte voor een kerstboom? Dan kan Lisanne je helpen.

Dan is er natuurlijk nog die cadeaulijst. Teske geeft je last-minute cadeautips, Lisanne en Jiami zetten de leukste kerstcadeaus op een rij en Marlous heeft zelfs een heuse Christmas Giftguide.

x5

Uiteraard moet al dat moois aan eten, cadeaus en decoratie op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Fotografille legt uit hoe je dat het beste kunt doen.

Blogland wordt overspoeld met winacties. Zo vind je op Coco Gold een heuse marathon aan give away’s, de moeite waard om even te bekijken. Op Birds & Beez is er een speciale Winterweek en ook op Datzitwelsnor vind je allerlei leuke kerstposts.

x3

Afbeeldingen: bron

Welke kerstposts brengen jou al helemaal in de kerststemming?

5 Comments on “Sunday’s Finest #2”

  1. Pingback: Terugblik december 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: