Wat voor persoonlijkheid ben jij?

Halverwege februari van dit jaar postte ik een berichtje over de Humanmetrics Jung Typology Test, een test bestaande uit 72 stellingen (je bent er echt zo doorheen) waarvan je antwoorden worden gekoppeld aan een vierletterige formule. Op basis daarvan wordt bepaald wat voor persoonlijkheid je hebt. Leuk en interessant.

Nu is het een publiek geheim dat ik als 24-jarige nog steeds wel eens een Disneyfilmpje kijk. Toen ik een berichtje voorbij zag komen waarin Disneyfiguren aan de verschillende persoonlijkheidstypes uit de test van Jung worden gekoppeld, kon ik het niet laten om even te kijken als welk figuur ik door het leven zou gaan.

(Klik op het plaatje en daarna op het plusje voor een grotere weergave)

Uit de test van Jung volgt dat ik een INFJ persoonlijkheid heb, ofwel ‘Introverted iNtuitive Feeling Judging’. Wat dat precies inhoudt, lees je hier. Als we dan de betreffende Disneypost erbij pakken, blijk ik als Pocahontas door de bossen te mogen rennen. Yup, dat bevalt me wel. Bovendien klopt de uitleg erbij nog ook ;)

Disney

Dus:

  • Doe hier de test van Hung
  • Kijk vervolgens hier welk Disneyfiguur je bent

Welk type uit de test van Jung ben jij en welk Disneyfiguur hoort daarbij? 

Afbeelding header: bron

11 Comments on “Wat voor persoonlijkheid ben jij?”

  1. Ik had hem een tijd geleden ingevuld en kreeg Extroverted terwijl ik juist introverted had verwacht. Nu ik dat met die Disneyfiguren zie, wil ik hem nog een keer doen, want ik wil ook Pocahontas zijn ;)

  2. Pingback: Terugblik december 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: