Ontdekte fijne blogs in 2014!

Mijn Bloglovin lijst is redelijk stabiel. De harde kern van zo’n twintig blogs die ik volg, is al jaren hetzelfde. Daaromheen zit nog een groep van zo’n dertig blogs die met enige regelmaat wisselt. Ik ontvolg niet zo makkelijk, maar als er net iets te vaak blogjes verschijnen over onderwerpen die me niet zo trekken, is het tijd dat onze wegen zich scheiden. Niks mis mee, zo werkt dat.

Ook dit jaar waren er afvallers, maar verwelkomde ik ook weer een aantal toffe nieuwe blogs in mijn Bloglovin lijst die ik hoop nog lang te volgen. Hieronder vind je er een paar. Ken en/of volg jij ze al?

40 en voor het eerst moeder

blog1

Big Cozy Sweater

Blog2

Daily Dose of Valerie

Blog3

Happy Acorn

Blog4

Ik ben Saske

Blog5

Laura’s Life

Blog6

Mainly Marlot

Blog7

NOAHJade

Blog8

NOVA Magazine

Blog9

The Life Factory

Bloga

Typisch Tam

Blogb

 Welke leuke blogs ontdekte jij dit jaar?

Volg je me al via Bloglovin?

33 Comments on “Ontdekte fijne blogs in 2014!”

 1. Ik ken ze ook nog niet allemaal, straks eens een kijkje nemen dus. Ik ontdekte alle kleinere en persoonlijke blogs dit jaar omdat ik pas in aug in het bloggerswereldje ben gestapt.

 2. wat lijkt me dat heerlijk, zo’n opgeruimde Bloglovin lijst ;)
  Ik heb nog veel blogs erin staat van afgelopen jaren maar ben langzaamaan bezig om ze allemaal na te lopen en te kijken welke nog actief en leuk zijn. In een jaar kan zoveel gebeuren!
  De helft van dit lijstje ken ik en lees ik graag maar de andere helft nog niet. Wie weet een mooie aanvulling op mijn feed ;)

 3. Ik ken bijna geen enkele blog uit jouw lijstje, dus ik ga eens lekker rondkijken of er nog iets leuks voor mij tussenzit. Leuk :)

 4. Herkenbaar, ik ontvolg ook niet snel, ik laat ze eerder niet meer voorkomen in mijn overzicht :) Ik vind ontvolgen dan weer zo direct.
  Ik kende deze blogs nog niet, behalve the life factory :) Ik ga eens even rondneuzen :)

 5. 40 en voor het eerst moeder en noahjade volg ik ook met heel veel plezier. Nova Magazine heb ik ook pas ontdekt. De rest ga ik zo even langs. Zelf volg ik graag mijnkladblog.nl en soulheartedly.nl

 6. Ja dat is wel herkenbaar. Die lijst wordt zo af en toe veel te lang en zo onoverzichtelijk. Ik struin er geregeld door heen en schoon hem op dezelfde wijze. De harde kern volg ik trouw, de rest wisselt nog wel eens. Ik ga eens bij de linken snuffelen die hierboven staan. :)

 7. Hee wat leuk, die ken ik lang niet allemaal! Ik moet zeggen dat mijn bloglijst redelijk stabiel is gebleven het afgelopen jaar, mede omdat ik niet zo heel veel rond heb gekeken door prive-omstandigheden. Hoog tijd om daar weer verandering in te brengen voor 2015! Gelukkig Nieuwjaar alvast!

 8. Goed idee om je favoriete blogs te delen met je lezers! En leuk voor je lezers (onder wie ik) om zo nieuwe blogs te ontdekken. Behalve ’40 en voor het eerst moeder’, kende ik deze nog niet. Wat me opvalt: ze zijn leuk geschreven, hebben een aantrekkelijke lay-out en aantal hebben prachtige foto’s. Like it!

 9. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen enkele blog ken! Tijd om eens een kijkje te nemen dus! Ik heb dit jaar zoveel nieuwe blogs leren kennen dat het moeilijk wordt om er een paar uit te pikken!

 10. Pingback: Terugblik december 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

 11. Leuk lijstje, ik kende ze allemaal nog niet! Ik ontdekte in 2014 Stadsmeisje op het platteland, Kliefje, Mainzer Beobachter, Nurks, en jouw blog. Hoewel, nee, jouw blog volgde ik al, maar afgelopen jaar wel intensiever :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: