Gekke Oud & Nieuw tradities over de hele wereld

Afbeelding: bron

Ooit meegedaan een rondje stoel springen in Denemarken? Of druiven gegeten in Spanje voor een beetje geluk? Dit zijn de gekke gewoontes en tradities rondom Oud & Nieuw.

De Quest zette in een infographic leuke weetjes op een rijtje:

rare-oud-nieuw-tradities-4599

Ook op Flabber vind je een aantal leuke tradities:

tradities

Ten slotte hier nog een leuk artikel over Oud & Nieuw in verschillende culturen.

Ik heb zelf niet zoveel met Oud & Nieuw. Het allerliefste zit ik met mijn ouders en broertje op de bank voor Ik houd van Holland, spelen we spelletjes en eten bitterballen en lekkere toastjes onder het genot van de nodige glazen wijn. Hoe vier jij Oud & Nieuw vanavond?

5 Comments on “Gekke Oud & Nieuw tradities over de hele wereld”

  1. haha, superleuk om te lezen! Ik heb er zelf ook niet veel mee. De laatste paar jaren zitten mijn vriend en ik gezellig thuis met de tv aan. Onze katten zijn ook niet zo dol op vuurwerk, dus ik laat ze liever niet alleen thuis. Fijne jaarwisseling en een top 2015 gewenst!

  2. Pingback: Terugblik december 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: