Op de valreep: nieuwe lay-out! :)

Na een paar hectische, rommelige maanden zit ik nu alweer een ruime week bij m’n ouders om vakantie te vieren. Plotseling is er rust en regelmaat en lijk ik ineens zeeën van tijd te hebben. Het eten staat op vaste tijden op tafel, we doen veel kaart- en bordspellen en ik word omringd door de mensen van wie ik het meeste houd. Wat was ik daar enorm aan toe.

Eergisteren kreeg ik ineens de spreekwoordelijke geest en was ik mijn slaapkamer helemaal beu. Na een paar uur poetsen, opruimen en een hoop jeugdsentiment momenten (lees: stapels foto’s, schattige basisschoolschriften en spullen van het theatergezelschap waar ik als beginnende tiener actief was) was mijn kamer een heel stuk leger. Ik kreeg gewoon letterlijk meer lucht. Nu is er weer ruimte om fatsoenlijk een laptop op mijn bureau neer te zetten, te werken en hoeven er geen vijftig prullaria meer opgetild en verschoven te worden bij het schoonmaken. Heerlijk.

Gisteren moest ook mijn blog lay-out eraan geloven. Ineens was de indeling niet goed meer en stoorde ik me enorm aan de donkere blauwgrijze achtergrond. Ik wilde veel wit, grote letters om de leesbaarheid te vergroten en meer ruimte voor mooie afbeeldingen. Nou, zie hier het resultaat! Ik vond het wel een fijne afsluiting van 2014, opgeruimd en uitgerust het nieuwe jaar in.

Laat me gerust weten wat je ervan vindt. Werkt er iets niet, mis je iets of heb je tips? Laat het hieronder weten! Verder wil ik je bij dezen ook gelijk een heel fijne jaarwisseling wensen! Wat zijn je plannen voor vanavond?

Afbeelding: bron

17 Comments on “Op de valreep: nieuwe lay-out! :)”

 1. Aan je vorige lay-out vond ik niks storend, maar deze is aangenamer – voelt ruimtelijker. Moet wel even wennen aan die línker zijbalk. Voelt een beetje… ‘tegendraads’ of zo.
  Beste wensen, Sylvia!

 2. Ik kende je blog nog niet, maar superleuk dat je op mijn artikel hebt gereageerd. Omdat ik je blog sinds vandaag pas heb ‘ontdekt’, weet ik ook niet hoe jouw vorige lay-out eruit zag, maar dit is een prettig lay-out om naar te kijken. Geniet ervan!

 3. Wat heerlijk zo’n vakantieweek zeg, daar heb ik ook wel echt behoefte aan. Voor de feestdagen hadden we gekozen om mensen hier uit te nodigen in plaats van naar Nederland te gaan, maar ik kijk stiekem heel erg uit naar een poosje bij mijn moeder of vader thuis en daar even niks te hoeven. Kan me voorstellen dat dat erg genieten is nu en zoveel rust in je hoofd geeft :)
  Geniet er nog even van en alvast een heel erg gelukkig nieuwjaar!

  ps. Je layout is fijn!

 4. Mooi, rustig, licht, overzichtelijk en inderdaad lekker tegendraads met die linker zijbalk, ik hou er wel van! Fijn oud&nieuw!

 5. Pingback: Terugblik december 2014 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: