Succesvol worden in je joggingsbroek, het kan!

sochickenlogo

Het nieuwe jaar is begonnen! Om me heen zijn de eersten alweer fanatiek begonnen met hun goede voornemens, vinden er grote schoonmaken plaats en heerst er opluchting dat de verplichte familiebezoeken tijdens de feestdagen erop zitten.

Een paar maanden geleden wees een vriendin me op de site So Chicken. Hun slogan? ‘Broeden op een leuker leven’. Ik was even bang dat de site vol zou staan met zweverig gedoe, maar het tegendeel bleek waar. SoChicken staat vol met zelfhulpartikelen met nuttige informatie inclusief leuke twist, opgedeeld in handige categorieën:

sochicken2

Een paar van mijn favoriete artikelen vind je hieronder. Perfect om 2015 rustig en succesvol te beginnen!

1. “Vandaag ben ik amazing” – Zelfvertrouwen en afspraken met jezelf
2. “Dat leeft een stuk leuker” – De regen komt niet op jou af: 6 tips voor meer positiviteit
3. “Dus geen Modern Family marathon” – Succesvol in je joggingsbroek: 5 geweldige thuiswerk tips
4. “Minder hooi op je vork” – Afmaken waar je aan begonnen bent – 13 Tips
5. “Niets doen is geen scheldwoord” – Simpel leven: 10x Leven met minder verplichtingen

Wat zijn jouw plannen/goede voornemens/antistress tips voor 2015?

10 Comments on “Succesvol worden in je joggingsbroek, het kan!”

  1. SoChicken, de site die mij nog het meest doet denken aan de Bijbel, Koran of Thora. Voldoe aan de voorschriften en je wordt ‘gelukkig’. Michel Houellebecq zegt het in een interview over zijn laatste boek treffend: de mens kan niet zonder god.

    En misschien moeten we SoChicken ook zo zien. Een nieuwe god, door de mens gecreëerd, omdat we weten dat we het niet allemaal alleen kunnen. We hebben anderen nodig om na te denken over ons zelf.

    Prima site, zolang je blijft reflecteren op de vele zelfhulp middelen die zij voorschrijven!

  2. Ik heb sochicken zo lang geleden ondekt en me ingeschreven voor de nieuwsbrief, dat mijn hele mailbox er mee vol staat! Maar bij teveel mailtjes lees ik ze niet meer, dus helaas, ik ben nooit succesvol geworden in mijn joggingbroek! Maar wellicht ga ik er binnenkort toch nog even rondneuzen :)

  3. So Chicken ken ik al erg lang.. Heb lange tijd er ook op gekeken en gelezen tegenwoordig niet meer.. Weet niet waarom haha!

  4. Pingback: Terugblik januari 2015 | SYLVIA KUIJSTEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: